Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mario Vaquerizo

Mario Vaquerizo s'amaga en saber com ha explicat Alaska els rumors de divorci

Mario Vaquerizo ha vist la seva dona ser més clara i contundent que mai

Mario Vaquerizo és conscient que des de fa mesos es parla d'una possible ruptura amb la seva dona, Alaska. Si bé tots dos ho han desmentit des del primer moment, les xerrameques continuen. Per aquest motiu, la cantant ha decidit tancar-los parlant alt i clar, i s'ha mostrat molt contundent sobre l'assumpte a El Hormiguero.

Mario Vaquerizo veu Alaska molt ferma

El líder de les Nancys Rubias ha vist la seva parella assisitir al programa de Pablo Motos com a convidada. Allà ha parlat de la seva música, però també de la seva vida personal. En concret, se li ha preguntat sobre les informacions constants que indiquen que se separa de Mario.

Davant d'aquesta qüestió, ha estat molt sincera i ha relatat que l'especulació «m'arriba en un concert al Teatro Real on assisteixo. Em pregunten al 'photocall' i jo ni tan sols ho havia sentit. Estàvem tots dos i vam dir que no era cert, de manera que ja ho vam desmentir una vegada».

«Al mes següent va continuar cada dia i jo tornava a dir que ja havia dit que no, que ho havia desmentit. I en començar a gratar descobreixo que venia d'un 'tiktoker', aquest era la font d'informació», explica.

Mario Vaquerizo i Alaska posant junts
Mario Vaquerizo i la seva dona han passat mesos sentint que se separaven | GTRES

En aquest punt, Vaquerizo ha vist 'Olvi' molt contundent fent una reflexió sobre com sorgeixen rumors i aquests es converteixen en notícia. Així, ha afirmat: «El problema és nostre, dic nostre perquè també treballo en mitjans de comunicació. El que passa a TikTok o a Instagram s'hi hauria de quedar, no hauria de ser una font d'informació ni per a un programa de televisió ni per a un diari ni per a un informatiu».

Mario Vaquerizo dona suport a les paraules d'Alaska

El marit d'Alaska segur que està d'acord amb les paraules de la cantant sobre les xerrameques que els han fet ser notícia durant mesos. Uns rumors que ella ha reconegut que han seguit malgrat que «vaig trencar el meu silenci des del primer dia que van sortir els rumors. Això és així».

Imatge d'Alaska durant una entrevista amb Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Alaska no ha tingut cap mena d'inconvenient en parlar sobre la seva presumpta separació | Atresmedia

El presentador d'El Hormiguero ha volgut saber si s'enfada amb situacions com aquesta i ella ha estat molt contundent. En concret, manifesta: «Quan no hi ha res, no passa res. Però imagina't que estiguéssim una mica enfadats, això augmenta el malestar».

«En aquest cas no, perquè si no ha passat res, no ha passat res i rius. Després et molesta, tornes a dir que ja ho has desmentit i segueix», explicava.

Primer pla d'Alaska
La dona de Mario Vaquerizo ha explicat com han portat els rumors i ha fet una crítica forta | GTRES

Mario ha vist la seva parella en aquest punt 'atacar' d'alguna manera la premsa rosa i les xarxes. I ho ha fet dient: «Imagino que no ha de ser fàcil en les relacions que comencen, que és que ens les carreguem abans que comencin. I és que es publica que no sé qui està sortint amb no sé qui i ja t'ho has carregat».

«T'ho has carregat perquè ja li has posat el focus sobre una cosa. Quan comences a sortir amb algú ni tu saps quant t'agrada, si és xicot o si és un amic o què és», insistia.

Motos en aquest punt ha donat suport a l'opinió de la convidada dient: «I més si l'altra persona és anònima i apareix a una revista. Li pot entrar el pànic». A la qual cosa la dona de Mario ha afegit: «Tu i jo pensem amb mentalitat de mitjà d'informació».

«El problema no és veure's a la revista, el problema és veure's a totes les xarxes socials, això s'ha multiplicat. Per això, cada cosa que dius es publica mil vegades i no perquè surti en un diari, sinó perquè es multiplica a les xarxes. Aquestes estan molt bé, però caldria fer-les servir per al qual serveixen», concloïa.