Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Matías Prats

Mayte Chacón, l'exdona de Matías Prats que torna en el seu pitjor moment

Matías Prats acaba de perdre una persona meva

Matías Prats i la seva família no estan passant pel millor moment. Emilia Luque, la mare del periodista, acaba de morir als 102 anys. Els seus familiars es troben vetllant-la al tanatori La Paz a Madrid.

La família es troba molt unida en aquests moments per acomiadar la matriarca. Al costat de Matías Prats hi havia la seva parella Ruth Izcue, amb qui fa aproximadament vuit anys que està en relació.

Com era d'esperar, també hi havia els fills de Matías Prats. Qui tampoc ha volgut faltar ha estat Mayte Chacón, exdona del periodista. També Claudia Collado i Alberto Salas, parelles dels fills, han estat presents en un dia tan trist.

Matías Prats amb la seva mare
Matías Prats amb la seva mare | Europa Press

Cal destacar que la filla menor està esperant el seu primer fill, que, malauradament, no podrà conèixer la seva besàvia. Els seus néts i ella estaven molt units. Sens dubte, ha estat un dur revés per a ells.

Un abans i un després

Les seves vides van canviar el 2014. Després de tres anys de festeig, 28 de matrimoni i dos fills en comú, el presentador decidia abandonar el domicili familiar.

Només sis mesos després que es fes públic, Matías Prats ja tenia una nova il·lusió: la navarresa i companya de feina, Ruth Izcue. Ella és més petita que ell, exactament 19 anys, però han demostrat que aquesta diferència d'edat no ha estat un problema per a ells.

Matías Prats recorda que semblava «que quan van començar les sospites d'aquesta possible relació algú va decidir castigar-la al torn de 12 de la nit a 9 del matí. És el que ningú vol».

Abans de començar aquesta relació, la navarresa també havia viscut una altra història d'amor. Durant molts anys va estar casada amb el paparazzo Fernando Sacristán, amb qui té un fill. Però la cosa entre ells no va acabar bé: hi ha denúncies i demandes que encara no han estat resoltes avui.

Matías Prats i ella han decidit mostrar un perfil més baix i ser més discrets amb la relació. De fet, són poques les imatges que n'han transcendit fora de plató.

Al llarg de la seva vida professional, han estat poques les ocasions en què el periodista s'ha hagut d'absentar. La més destacable va ser el 2015, quan va patir un despreniment de retina que el va mantenir lluny de les càmeres. Fins i tot va pensar que el seu distanciament podia ser per sempre.

Foto de Ruth Izcue i Matías Prats
Marías Prats i la seva nòvia passejant | Europa Press

Tot i això, al fill del famós periodista sempre li ha acompanyat el bon humor, i en aquell moment tampoc el va abandonar. «Tinc més sensibilitat a la llum, així que fins i tot vaig prenent un senyal d'identitat paterna», comentava.

Per sort, el madrileny va recuperar els ulls i va poder tornar als informatius d'Antena 3, amb el bon humor que l'ha acompanyat sempre. Mónica Carrillo és la seva parella televisiva i qui també va estar molt ansiosa per la seva reincorporació en aquell moment.

«Des de fa anys vaig pensar que els meus problemes oculars em retirarien. Ha estat molt a prop», se sincerava amb la premsa sobre la seva retirada.