Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lourdes Montes

Lourdes Montes confirma la ruptura que deixa sense forces a Fran Rivera

Lourdes Montes està totalment d'acord amb la decisió que ha pres el marit

Lourdes Montes no ha tingut més remei que confirmar la ruptura familiar que ha deixat totalment destrossat el seu marit, Fran Rivera. Després de la darrera intervenció pública del torero, ha quedat més que clar que no vol saber res de tots els problemes dels seus germans.

No hi ha cap dubte que enguany no ha estat el millor any per a aquesta mediàtica família. No només ha quedat en evidència, una vegada més, la inexistent relació que hi ha entre el torero i Kiko Rivera, sinó que, a més, han hagut de passar per diversos moments delicats.

La matinada del 21 d'octubre, el fill de la Pantoja va haver de ser ingressat a l'UCI de l'hospital Virgen de Rocío de Sevilla després de patir un ictus. A més a més, només tres dies després del gran ensurt que es va emportar el cunyat de Lourdes Montes, un altre dels membres d'aquesta família es va convertir al centre de totes les mirades. El 24 d'octubre la revista ¡Hola! va confirmar en exclusiva que Cayetano Rivera i Eva González havien decidit posar punt final al seu matrimoni, després de 13 anys de relació i un fill en comú.

Lourdes Montes sent entrevistada per uns reporters
Lourdes Montes està molt preocupada per la família del seu marit. | Europa Press

Tots aquests esdeveniments han provocat que Lourdes Montes i el seu marit estiguin passant per un delicat moment personal i Fran Rivera hi ha pres una decisió important.

Lourdes Montes considera que és el millor

Lourdes Montes sempre ha estat al costat del marit. Per això, en aquesta ocasió no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de donar suport al torero en la darrera decisió que ha pres en relació amb els germans. Considera que el millor és no ficar-se en els assumptes personals de Kiko i Cayetano.

Després de diversos mesos allunyat del focus mediàtic, Fran Rivera ha reaparegut davant dels mitjans de comunicació per una bona causa. Fa uns dies es va celebrar el sopar solidari que el marit de Lourdes Montes organitza any rere any juntament amb diversos companys de professió de l'ONG Nuevo Futuro.

Les càmeres d'Europa Press han tingut l'oportunitat de parlar detalladament amb el fill de Carmina Ordóñez que, com altres vegades, no ha dubtat a posar-se el davantal i servir les taules per posar el seu granet de sorra en aquesta causa solidària.

Fran Rivera seriós.
Fran Rivera no vol parlar de la seva vida privada. | GTRES

El principal objectiu d'aquesta ONG és ajudar nens en situació de vulnerabilitat perquè tinguin un futur millor. «La tasca que fa Nuevo Futuro és increïble. Tenen uns pisos tutelats de nois que han patit milers de barbaritats. El Govern els aparta dels seus pares i els dona una llar. Són pisos des de sis fins a dotze persones i aquí els cuiden, els donen afecte, infància, educació i viuen en un ambient familiar, en un ambient protegit», ha explicat el marit de Lourdes Montes molt emocionat.

La parella sentimental de Lourdes Montes ha volgut aprofitar l'ocasió per fer una crida d'atenció a tots els polítics del nostre país. Considera que «aquí és on hi hauria d'haver molts polítics aportant moltes coses», però, segons ell, «fan tot al contrari». «Cada any treuen més subvencions, cada any treuen ajudes i aquí és on cal estar realment. És atroç. El que jo he vist allà t'ha de commoure l'ànima, sigues pare o no. Des d'aquell dia, estic entregat a ajudar i, sobretot, cal ser agraït a la vida perquè considero que he tingut molta sort».

No obstant això, quan el reporter li ha preguntat pels temes familiars, Fran ha estat molt clar, ja que considera que no era ni el lloc ni el moment per parlar-ne. «Avui no venim a parlar de mi ni de ningú dels meus. S'ha parlat molt de la meva infància, que he tingut molta sort i ha estat magnífica, però d'això ja ho hem parlat tot. No s'ha de parlar d'altres coses quan som aquí per una causa meravellosa, així que no m'hi pregunteu», ha sentenciat el marit de Lourdes Montes.