Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Ana Milán i Verónica Forqué

L'actriu Ana Milán envia un avís després de la mort de Verónica Forqué

Ana Milán publica una profunda reflexió hores després de morir Verónica Forqué

Verónica Forqué ha deixat orfe el món de la interpretació espanyola després de morir aquest dilluns 13 de desembre al seu domicili de Madrid. L'actriu, de 66 anys, que arrossegava una depressió des de fa molt de temps, va decidir posar fi a la seva vida quan ningú no ho esperava.

Ara, el cas és que molts han demanat que es comenci a prendre més seriosament un greu problema existent a la societat: la salut mental.

Sí, perquè cada dia se suïciden deu persones al nostre país, una xifra alarmant que ha de prendre consciència a les autoritats polítiques i posar-hi fre com més aviat millor. De fet, així ho ha deixat clar en les últimes hores una famosa actriu del panorama nacional a les seves xarxes socials.

Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.
Verónica Forqué ha mort al seu pis de Madrid | GTRES

El final luctuós de Verónica Forqué ha sumit el món de l'art i gran part de la societat en un estat de tristesa profund. No surten les paraules per explicar el sentiment de dolor que ens deixa la pèrdua del somriure més genuí de tot el cinema espanyol.

L'aplaudida reflexió d'Ana Milán després de morir Verónica Forqué

D'altra banda, l'actriu Ana Milán ha volgut fer una profunda reflexió a través de les seves xarxes socials. I és que la coneguda actriu espanyola ha posat un comentari a Twitter sobre la importància de la salut mental i, a més a més, sobre la necessitat de ser més respectuosos amb les persones en general.

Pla general de l'actriu Ana Milán
Ana Milán ha posat sobre la taula la salut mental després de la mort de Verónica Forqué | GTRES

Un respecte que molts no van donar a Verónica Forqué en aquests últims temps, sobretot des que va participar a 'Masterchef Celebrity'. Una persona vulnerable en aquesta època que no va veure cap altra sortida que, segons fonts policials, treure's del mig.

Un tuit, que a ahir ja sumava prop de 50.000 m'agrades i 18.000 'retuits'. A més, els experts en la matèria recalquen que les morts per suïcidi no tenen cap motiu, ja que solen ser el resultat de diversos factors psicològics, biològics i socials que tenen tractament.

Les xarxes socials fan viral el tuit d'Ana Milán

«Shock» ha estat una de les paraules més reproduïdes a les xarxes després de la impactant mort de Verónica Forqué. Sens dubte, aquesta terrible notícia ha posat de manifest que a Espanya hi ha un problema amb el tema de la salut mental i Ana Milán ha estat molt clara amb això.

Les reaccions al tuit d'Ana Milán han estat nombroses i gairebé totes han lloat la reflexió de l'artista, en uns dies molt dur per al cinema espanyol.

El dolor d'altres artistes després de la mort de Verónica Forqué

L'actor Antonio Banderas, amb qui va treballar a 'Bajarse al moro', ha estat un dels primers a fer referència a la difunta actriu definint-la com a «una dona dolça i espiritual».

«Adeu, Verónica. Sempre et recordaré així, meravellosa, dolça i en estat de gràcia, que sempre va ser el teu estat natural», ha publicat l'actriu Rossy de Palma amb una fotografia del rodatge de 'Kika'.

Alhora, Juan Echanove ha escrit que Verónica ara està més a prop del seu germà Álvaro, mort fa set anys. «Espera'm al cel, cor, gràcies per tant que em vas donar. Fes-li una enorme abraçada a Alvarito, segur que allà on vagis et rebran com a la Deessa que ets», publicava Echanove.