Ana Obregón afirma que el seu fill ha superat el càncer

L'actriu donava la notícia en el programa de la televisió gallega 'Land Rober Tunai Show' amb aquestes paraules: «El malson s'ha acabat»
Ana Obregón respira tranquil·la després d'un any | CatalunyaDiari.cat

 

Bones notícies per a la família Obregón-Lequio. Després de passar una mala època a causa de la malaltia del seu fill, Ana Obregón donava la notícia més esperada: Álex, el seu fill, per fi està curat i ha superat el càncer. El malson ha durat 12 mesos, tal com explicava l’actriu al 'show' de la televisió gallega ‘Land Rober Tunai Show’, uns mesos que han estat replets d'incertesa, de contínues visites a l’hospital i d'ingressos per realitzar tractaments. Ara però, podem afirmar que Álex Lequio ha guanyat la batalla contra el càncer.

 

 

Una batalla que ha durat 12 mesos

L’actriu va ser entrevistada pel presentador del programa Roberto Vilar, que va voler preocupar-se per l’estat de salut del seu fill; en ser preguntada pel tema, l’actriu fa afirmar concisa: «el malson del meu fill s’ha acabat».

 

Aquesta difícil etapa va començar ara fa un any amb un dolor molt fort a l’esquena, tal com el mateix Álex Lequio explicava a les xarxes: «Fa un any em vaig despertar amb un rampell a l’esquena i ens vam estar (el seu gos i ell) sis hores caminant de punta a punta de l’habitació sense sentit».

 

Ana Obregón a 'Land Rober Tunai Show' | CEDIDA

 

En saber que patia càncer, tota la família va dedicar els seus esforços en què Álex recuperés la salut. És per aquest motiu que Ana Obregón va fer una aturada professional i van decidir traslladar-se tota la família a Nova York on Álex va ser sotmès a un tractament.

 

Posteriorment, van tornar a Espanya per continuar amb el tractament de la mà de la Clínica Universitària de Navarra, on va ser donat d’alta després que els metges li confirmessin que el primer cicle del tractament havia finalitzat amb èxit.

 

 

L'humor, la seva teràpia

Si alguna cosa ha caracteritzat aquesta etapa d’Álex Lequio, ha estat el seu sentit de l’humor, que l'ha ajudat a superar els moments més complicats. Tal com afirmen els metges, el positivisme i l'humor tenen efectes molt positius en les teràpies contra el càncer, i ajuda els pacients a una millor recuperació. En el seu cas, Àlex no s'ha privat de riure i inclús ha fet broma del seu aspecte físic, que es trobava deteriorat a causa del tractament.

 

Tant és així, que quan els seus seguidors li van demanar consells per no perdre el somriure i mantenir el sentit de l'humor en situacions desfavorables, ell va decidir contestar publicant a Instagram un extracte d'un llibre que va escriure fa uns anys i que ara, ha volgut continuar.

 

 

 

 

Comentaris