IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Pipi Estrada se sotmet a dues intervencions estètiques en un any i mig

Als seus 65 anys, el periodista esportiu s’ha fet un trasplantament de cabell i una reducció de papada en la mateixa clínica

Pipi Estrada s'ha fet dues operacions estètiques
Pipi Estrada s'ha fet dues operacions estètiques | ABC

El comentarista esportiu, Pipi Estrada, ha fet públic que s’ha realitzat un trasplantament capil·lar i una reducció de papada. L’exparella de Lucía Lapiedra s’ha mostrat molt orgullós dels resultats i no ha dubtat en fer-ho públic. I és que Estrada, que fa pocs dies va fer 65 anys, sembla decidit a aturar el pas del temps en el seu aspecte físic a través de la cirurgia estètica.

Empelt capil·lar

El passat 9 d'octubre i atès per la doctora Lourdes Moreno Carbonell, Pipi Estrada va anar a la clínica Neo Injerto Capilar Gen, del grup Aragolase, per realitzar-se un trasplantament capil·lar per aconseguir disminuir la caiguda de cabell. Li van realitzar un tractament anomenat FUE, que es tracta d’implantar cabell a cabell de les zones més poblades a les que menys. Concretament li van extreure 1.778 cabells de la zona més propera al clatell i els van implantar a la part superior i frontal.

Els resultats de l'empelt capil·lar que s'ha fet Pipi Estrada
Els resultats de l'empelt capil·lar que s'ha fet Pipi Estrada | INFORMALIA

 

Uns mesos després, Estrada s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat d’aquesta intervenció i ha animat a la gent perquè es faci aquest tipus de tractaments. «No t’enganyaré, perquè jo vaig anar ‘cagat’. Però ara estic encantat de la vida. Ha estat una experiència diferent del que jo m’imaginava. Sincerament, sembla que no m’hagi operat i tot és meravellós

A més, el comentarista esportiu va voler destacar que va ser una intervenció molt ràpida i senzilla. De fet, poques hores després de l'operació, Estrada ja estava al programa de televisió on col·labora, ‘El Chiringuito de Jugones’ sense que el públic notés res, ja que no va fer falta ni que és rapès el cabell.

Reducció de papada

Després d’aquesta intervenció, Pipi va tornar a la mateixa clínica per seguir millorant la seva imatge. En aquest cas, l’operació de cirurgia estètica a la qual es va sotmetre va ser per treure el greix sobrant que s’acumula a la part de sota del maxil·lar inferior.

Pipi Estrada també s'ha fet una reducció de la papada
Pipi Estrada també s'ha fet una reducció de la papada | INFORMALIA

 

A diferència de la primera intervenció, aquesta ha estat molt més laboriosa, i el periodista ha hagut d’estar uns dies de baixa laboral, ja que la recuperació ha estat molt més lenta i ha hagut de necessitar més cures per poder tornar a la normalitat al seu lloc de treball.

La seva ex, Lucía Lapiedra, també és notícia

Tot i aquesta notícia que ha donat el mateix Pipi, el periodista feia temps que no era tema d’actualitat en la premsa del cor. Tot el contrari que la seva exparella, Lucía Lapiedra, que recentment va ser detinguda per uns guàrdies de seguretat que la van veure robant en uns grans magatzems. L’exactriu de cinema per a adults va ser detinguda i traslladada a la comissaria més propera per haver robat una sèrie de productes valorats en uns 900 euros.


Comentaris

envia el comentari