Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón ja no oculta que la seva amiga ha canviat i treballa en un supermercat

Ana Obregón sabia tots els detalls d'aquesta decisió

Ana Obregón ja no pot amagar més el canvi de vida que ha experimentat una de les seves grans amigues dins de la televisió. I és que, la biòloga s'ha quedat sense paraules en saber que aquesta jove promesa de la interpretació ha deixat de banda la seva vocació per dedicar-se al món del comerç.

No hi ha cap dubte que aquest mes de setembre no ha començat amb bon peu per a la socialité. Aquest dimarts, l'actriu va anar una vegada més a les xarxes socials per dedicar unes paraules emotives al seu fill, Aless Lequio.

Ana Obregón plorant
Ana Obregón recorda, una vegada més, el seu fill| GTRES

Sí perquè, malgrat que hem vist Ana Obregón molt més animada en els darrers mesos, no hi ha cap dia que no recordi el seu petit. Per això, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat unes imatges amb el seu fill durant una escapada a Nova York.

«28 mesos sense tu. Te'n recordes d'aquestes fotos Aless? Les vam fer tal dia com avui, el 13 de setembre del 2018, a Nova York. Feia 7 mesos que lluitaves amb coratge i un somriure contra el càncer», va relatar Ana Obregón.

«Si mires aquestes fotos semblen una mare i el seu fill feliços en un viatge de plaer, sopant al nostre restaurant preferit. Però no, la realitat era una altra. Per fi ens deixaven tornar a Espanya, a casa, amb els nostres, per acabar el tractament. Aquí segueixo sense tu, amor de la meva vida, afegint mesos a la teva absència», prosseguia.

Ara, la reina dels posats estiuencs acaba d'assabentar-se de la nova feina que una de les seves joves companyes dins de la petita pantalla ha decidit acceptar.

▶️ Vídeo del dia

Ana Obregón s'assabenta de tots els detalls

Ana Obregón s'ha quedat molt sorpresa en conèixer la nova vida de l'actriu Noelia Ortega. En 2002, es va estrenar a TVEuna de les ficcions que va marcar tota una generació. Exactament, Obregón es va convertir en la protagonista de la sèrie d'èxit, Ana y los 7.

La mare d'Aless Lequio va tenir l'oportunitat de compartir aquesta experiència amb diversos actors de la talla de Roberto Álvarez, Silvia Marsó o Javivi. Però, sens dubte, amb els que va passar més temps va ser amb els nens de la ficció.

Imatge d'Ana Obregón amb tots els nens que formaven part de l'elenc d''Ana y los 7'
Ana Obregón amb tots els nens que formaven part de l'elenc d'Ana y los 7 | Europa Press

I és que, Ana Obregón representava el paper de la mainadera i, com era d'esperar, els hi va agafar molt d'afecte. Ara, 17 anys després de la cancel·lació d'aquesta sèrie, s'ha assabentat del canvi tan radical que Noelia ha donat a la seva vida.

Tot i que alguns dels seus companys, com Aaron Guerrero, han seguit lligats al setè art, aquesta jove va decidir fer un gir a la seva vida.

Segons ha pogut saber El Español, aquesta prometedora actriu de 32 anys, que va encarnar la jove Amalia, ha decidit deixar de banda la seva faceta interpretativa per treballar com a caixera en una de les cadenes de supermercats més importants del nostre país, Mercadona.

Imatge de Noelia Ortega
Noelia Ortega ha fet un gir radical a la seva vida | Instagram

Gràcies a dos testimonis oculars, aquest mitjà de comunicació en línia ha pogut saber que la jove, «des d'almenys 2013», ha format part de l'equip tècnic de la seu situada a l'avinguda del Leguario, a la localitat de Parla (Madrid).

Tal com han assegurat aquests confidents, l'amiga d'Ana Obregón és una treballadora «molt educada i molt amable en el tracte». Avui dia, Noelia porta una vida molt discreta i allunyada del focus mediàtic en aquesta ciutat madrilenya amb els seus dos fills. I prova d'això en són les xarxes socials.

Si ens fixem en el seu compte d'Instagram, la companya de professió d'Ana Obregón només compta amb 1.700 seguidors i amb prou feines actualitza el contingut del seu perfil.