Alba Carrillo

Alba Carrillo es nega a estar amb ell perquè creu que és perillós i poc honrat

Alba Carrillo parla sense embuts sobre el seu excompany

Des que es va confirmar el fitxatge de José Antonio Avilés a Sálvame, el programa no ha parat de rebre crítiques a través de les xarxes socials.

Són molts els que veuen amb mals ulls la incorporació del col·laborador. Fins i tot els seus companys de programa, als quals no els sembla bona idea.

I és que el polèmic col·laborador no es caracteritza per tenir una professionalitat extremada. Des que va començar a aparèixer a la televisió, sobre la seva figura sempre ha planejat una ombra de mentides, controvèrsies i escàndols.

L'excol·laborador de Viva la vida va haver de reconèixer que no era periodista i que havia mentit per «fer-se un lloc» a la petita pantalla. Des d'aquell moment, una infinitat de polèmiques van començar a sortir sobre ell.

En una de les seves controvèrsies més recents, María Patiño es va veure obligada a demanar disculpes a l'audiència en nom de Sálvame. Això va passar perquè el programa va emetre unes imatges on apareixia suposadament Isabel Pantoja. La realitat, però,  és que no era ella, i és clar, Avilés va ser qui va facilitar aquestes imatges.

Primer pla José Antonio Avilés
Alba Carrillo s'ha pronunciat sobre el fitxatge del col·laborador | GTRES

Sense anar més lluny, el mateix presentador Jorge Javier Vázquez dedicava un contundent tweet, fent broma sobre la incorporació d'Avilés:

«Després d'haver fitxat a Sálvame Avilés, el més lògic seria que el següent fos Eduardo Inda, oi?», tuitejava Vázquez, encara recuperant-se de l'últim revés que va patir durant les vacances.

Alba Carrillo, sense pietat contra Avilés

Alba Carrillo s'ha caracteritzat sempre per no tenir pèls a la llengua. A la model no li tremola el pols a l'hora d'exposar la seva opinió sobre qualsevol personatge públic. I com es podia esperar, Alba no ha dubtat a donar la seva opinió sobre el fitxatge d'Avilés.

Alba Carrillo i Avilés van compartir plató durant força temps a Viva la vida. Allí, es va forjar un sentiment d'animadversió molt potent entre tots dos, especialment per part de Carrillo. Per això, Alba ha estat una més de les que s'ha unit a criticar el fitxatge de José Antonio.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo es va enfrontar amb Avilés diverses vegades en el passat | Mediaset

Des de ja fa un temps, Alba Carrillo s'encarrega de la seva pròpia secció No me tires del carrillo, un espai on comenta tot allò que li ve de gust sobre l'actualitat. Aquesta vegada, Avilés ha estat la diana dels dards de Carrillo.

Alba es desfogava a gust, parlant sense embuts sobre el nou col·laborador: «Tenir Avilés en un plató és una autèntica bomba de rellotgeria. Menteix més que parla i no respon a cap mena de criteri ètic ni moral».

«És un personatge que no té cap credibilitat, no entenc per què segueixen forçant la seva presència», sentenciava Alba Carrillo.

Però Alba no en tenia prou i  la col·laboradora també assenyalava la poca ètica professional que té:

«Cal diferenciar entre els que exercim de col·laboradors, és a dir, els que no exercim de periodistes, els que som opinionistes i entre aquells que sí que són periodistes i que exerceixen aquest rol», ressaltava Carrillo.

«Els periodistes donen una informació basada en la veracitat», i assenyala Avilés, «Tu no ets periodista, encara que hagis intentat fer un curset».

La model que sempre s'ha caracteritzat per les seves enginyoses ocurrències, deia: «José Antonio Avilés és com una pistola carregada en una habitació amb nens».

La veritat és que l'arribada d'Avilés a Sálvame no ha pogut generar més polèmica. El passat dimarts, José Antonio se sotmetia a un test d'intel·ligència on va sorprendre tots els espectadors amb el resultat obtingut. El col·laborador va obtenir un 128, molt per sobre d'algun dels seus companys com Miguel Frigenti, Belén Esteban o María Patiño.

▶️ Vídeo del dia