Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno respira en veure on i amb qui està la seva filla Lola

Olga Moreno celebra que tot hagi tornat a la normalitat

Olga Moreno pot tenir molts defectes, però hi ha una virtut que tothom li reconeix. És una marassa, que ho ha donat tot per la seva filla Lola. Ella i Antonio David Flores van tenir la petita el 2012.

Va néixer un 28 de desembre de fa gairebé 10 anys i va fer vessar de felicitat la parella, malgrat estar vivint llavors una batalla amb la primera dona d'Antonio David. Olga, sempre ha donat suport al que encara és oficialment el seu marit i ha lluitat per la unitat familiar. Així, la sevillana s'ha fet càrrec durant molts anys de Ro i David, els altres fills de l'exguàrdia civil. Arran de la crisi familiar que es va viure al seu moment a casa de Rociíto, primer Ro i després David van decidir viure amb el seu pare.

D'aquesta manera, Olga ha actuat com a mare dels dos fills grans de la seva parella i els estima com si fossin els seus fills. Tant és així, que en produir-se la sonada separació entre Olga i el seu marit, David Flores Carrasco s'ha quedat a viure amb ella. Avui dia, David continua vivint amb Olga al domicili que un dia va compartir amb l'exguàrdia civil.

Lola, la petita de la família, sent devoció pels seus germans grans. Olga té un objectiu prioritari a la vida i l'està complint.

Olga Moreno allunya el vendaval mediàtic de casa seva

Olga Moreno ha protagonitzat moltes hores de televisió i pàgines de les revistes durant aquest darrer any. Principalment per la seva mediàtica separació i també per la suposada infidelitat del seu marit amb Marta Riesco. Ella ha aguantat de tot en silenci, sense parlar del tema i intentant mantenir les maneres.

▶️ Vídeo del dia

De casa a la botiga, de la botiga a casa i ja amb l'arribada de l'estiu, sortint amb amics, tranquil·lament. Va ser l'exclusiva que va donar en una revista la que va marcar el punt d'inflexió definitiu a la seva vida. Olga és ara una dona nova, que ja ha superat la sotragada emocional i que està disposada a començar una nova vida. Això sí, al costat de Lola i de David i mantenint una magnífica relació amb Ro Flores.

Durant tot aquest temps, la seva obsessió ha estat mantenir protegida la seva filla petita dels flaixos. Així, Lola ha estat, lògicament, conscient que els seus pares ja no estan junts, però no ha viscut la pressió del moment. Ha passat un estiu tranquil·la, de vacances i en família. Ara, que sembla que les coses tornen al seu lloc i que cadascú va trobant el seu camí, la petita torna a l'escola.

Olga presumeix de filla a les seves xarxes socials

Olga respira tranquil·la en veure que la seva filla està bé, que s'ha adaptat bé als canvis familiars i comença el curs escolar amb normalitat. Per demostrar-ho, ha compartit una bonica foto de la seva filla, amb la motxilla i preparada pel primer dia de classe.

Foto de Lola, la filla d'Olga Moreno
Olga Moreno mostra orgullosa la seva filla en el seu primer dia d'escola | Instagram

Que la nena hagi començat el col·legi donarà una mica més de marge a Olga per dedicar-se més intensament a les activitats i la botiga. També li donarà més temps lliure per quedar amb amistats que fa temps que no veu i, fins i tot, per negociar la tornada a la televisió. Ofertes no n'hi falten i ella no descarta acceptar-ne alguna. Això li reportaria uns bons ingressos per fer front al seu dia a dia.

Per la seva banda, Antonio David també té en Lola la nena dels seus ulls. Tot i que ara viu entre Màlaga i Madrid, pare i filla tenen contacte diàriament i s'estimen amb bogeria. Encara que separats, afirmen que continuen sent tots una família unida.