Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño descobreix la traïció que la pot obligar a canviar de vida

La periodista assumeix que algú que coneix bé pot enfonsar-la per sempre

María Patiño no és aliena al que està passant a Antena 3 després que la cadena portés a terme el flamant fitxatge de Sonsoles Ónega. Un moviment televisiu que va sorprendre moltes persones i, entre elles, la periodista gallega. El cas és que ara es tem el pitjor i pot deixar ferit de mort el seu programa, Sálvame.

María Patiño va veure com Antena 3 es feia amb la professional més preada actualment de Mediaset. A través d'una trucada telefònica just el dia que finalitzaven les emissions de Ya son las ocho, aquesta començava a canviar el rumb de la seva vida.

▶️ Vídeo del dia

«Es produeix una reunió en un hotel de Madrid i, de sobte, un senyor, Carlos Fernández, director general d'Atresmedia, em diu cinc paraules. 'Tenim un pla per tu' i jo deixo de veure Carlos Hernández Alonso i veig a Brad Pitt», confessava Ónega davant Pablo Motos.

María Patiño assumeix la traïció i sap que el debut és qüestió de dies

«M'enamoro profundament d'aquesta proposta que algú tingui un pla per a mi. Comencen les 48 hores, que és el que demano per reflexionar i penso: 'potser és el moment'. I amb molt de dolor del meu cor vaig comunicar als meus caps que me n'anava», explicava la periodista.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega, en ple moment de canvis | GTRES

La veritat és que l'excompanya de Patiño feia 15 anys que era a la cadena de Paolo Vasile. I no és fàcil canviar de rumb quan tens una vida professional tan assentada com la d'Ónega. Així, tot just 48 hores després que l'executiu d'Atresmedia li proposés «un pla» per a les tardes d'Antena 3, la reconeguda periodista va acceptar el repte.

Des d'aquell moment, va començar a preparar el que seria el nou programa que competiria amb Sálvame a partir de les properes setmanes.

María Patiño, desolada després de conèixer que la seva excompanya els deixarà enfonsats

Sonsoles Ónega ja va debutar a Antena 3 quan va ser entrevistada dimarts passat a El Hormiguero. Això sí, la periodista no va donar gaires detalls sobre l'espai amb què debutarà a la cadena amb magnificència. El que sí que se sabia és que, aquest nou repte professional de Sonsoles, no seria gaire diferent del que presentava prèviament a Telecinco, Ya es mediodía.

En aquest cas, l'espai que està a punt d'estrenar l'excompanya de María Patiño ocuparà una petita franja de les tardes d'Antena 3. I ho farà just abans que comenci, a les 20.00, un èxit d'audiència com Pasapalabra.

Sonsoles Ónega ja té nom per al seu nou programa

Fa unes hores, la cadena que ha donat cabuda a Sonsoles ha revelat el títol que portarà aquest primer format que presentarà la filla de Fernando Ónega.

Y ahora, Sonsoles és el títol elegit per Atresmedia per al debut de la periodista. El més probable és que, entre les 19.00 i les 20.00, l'expresentadora de Telecinco acompanyi els espectadors d'Antena 3 en aquest nou repte que l'omple d'il·lusió.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega no pot esperar debutar amb el seu nou programa a Antena 3 | EUROPA PRESS

L'emissió d'aquesta nova 'promo' és el primer pas de la cadena per anunciar a l'audiència que l'estrena es produirà en molt poc temps. Un espot en què surt únicament la imatge de la presentadora i el títol del seu nou projecte.

«Us esperem molt aviat. Al màxim», deia el missatge de la presentadora, que ha publicat aquest espot a les seves xarxes socials.