Primer pla de Victòria Federica.

Victòria Frederica, operada d'urgència en descobrir la seva dolorosa malaltia

Victòria Frederica ha estat ingressada d'urgència

Victòria Frederica és una de les cares més influents del país, ja que s'ha proposat treballar a les xarxes socials. El seu pare l'ha convertit en una estrella, té contactes al món de la moda i les marques es barallen per treballar amb ella. La seva carrera és imparable, però haurà de fer un descans breu perquè ha patit un problema de salut molt seriós.

▶️ Vídeo del dia

Victòria Frederica, segons informa el portal Vanitatis, ha estat operada d'urgència després de descobrir que pateix un mal força dolorós. El divendres 9 de setembre va celebrar el seu 22è aniversari amb un esdeveniment que ha esdevingut el tema més comentat. 24 hores després va haver de demanar ajuda per un fort dolor que no la deixava dormir; aquí va començar tot.

Victòria Frederica va trucar a un equip mèdic que no va trigar a presentar-se a les portes del seu domicili i una ambulància la va portar a l'hospital. Vanitatis assegura que ha estat ingressada com a mínim fins dimarts 13, encara que ningú sap si segueix al centre. Hi ha moltes dades que continuen sent un misteri, tot i que han confirmat que la noia està fora de perill.

Victoria Federica.
Victòria Frederica ha tingut un problema bastant seriós | GTRES

Victòria ha patit una peritonitis que li ha provocat seriosos dolors, però la medicació ja està fent efecte. Els especialistes han trobat el tractament correcte i la influencer podrà fer vida normal quan estigui recuperada. De moment ha de fer repòs, encara que molts reporters faran tot el possible per parlar amb ella com més aviat millor.

Victòria Frederica no esperava el que ha passat

Victòria ha tingut diversos enfrontaments amb els reporters perquè no admet que el fotografiïn en certes situacions. Entén que és un personatge públic i que treballa en un sector que augmenta la seva popularitat per moments, però no vol travessar certs límits. Tot i això, sempre que ha d'aclarir alguna cosa ho ha fet, així que no seria estrany que donés la cara.

La neboda del rei Felip genera molt interès, és una cara força atractiva tant per al públic com per a la premsa del cor. Els seus seguidors poden estar tranquils perquè la intervenció ha estat un èxit i tot ha sortit com estava previst. Els dolors anaven augmentant i van ser un bon indicador, gràcies a aquest detall el metge va fer el diagnòstic més ràpid.

Primer pla de Victòria Federica.
Victòria Frederica sempre s'ha relacionat amb persones molt influents | Europa Press

La influencer, segons ha explicat el seu entorn, ha estat força greu i la situació es va complicar d'un moment a l'altre. Acaba de celebrar una festa multitudinària i de sobte van començar els dolors. Va tornar al seu domicili, situat al centre de Madrid, i no va trigar a adonar-se que necessitava ajuda professional.

Victòria, Vic per als amics, s'ha convertit en el membre més destacat de la família i moltes joves segueixen els seus passos. Ha pres decisions molt arriscades, com ara concedir entrevistes a la premsa rosa, però tot ha sortit bé. Certs grups la critiquen, però també hi ha una part important que aplaudeix els seus moviments.