Alba Díaz

Alba Díaz, desconcertada en saber què pensa el seu pare sobre el seu sobtat embaràs

Alba Díaz no s'esperava aquesta reacció

Alba Díaz es queda sense paraules en assabentar-se del que pensa el pare sobre el seu embaràs. I és que, després de tots els rumors que s'han generat en relació amb aquest tema, Manuel Díaz 'El Cordobés' no ha tingut cap problema a l'hora de parlar-ne.

A finals del 2020, la influencer va anar amb les seves amigues a un conegut parc d'atraccions de la capital. Però el que menys s'esperava era que una fotografia d'aquell dia provocaria un gran enrenou a les xarxes socials.

Alba Díaz sobre fons negre
Alba Díaz va haver de desmentir els rumors d'un embaràs | Europa Press

I és que, després de veure aquesta instantània, molts usuaris d'Instagram van assegurar que Alba Díaz estava embarassada. Com es podia esperar, la noia no va trigar a anar al seu perfil per aclarir el malentès.

«Mare meva, com s'inventa en aquest país, és acollonant. El que he d'aguantar no està pagat. Em fa molta gràcia aquest moment perquè s'ha creat un boom al voltant d'una foto que vaig pujar. [...] A veure, nois. M'inflo a dinar, soc la que més menja. D'acord, que tinc panxa, podeu dir 'ha engreixat', però d'aquí a dir que estic embarassada, hi ha un pas enorme», ha assegurat, visiblement molesta.

Ara, Alba Díaz s'acaba d'assabentar a través de l'última entrevista del seu pare de què pensa realment del seu embaràs.

▶️ Vídeo del dia

Alba Díaz s'assabenta de tota la veritat

Alba Díaz s'ha quedat sense paraules en assabentar-se de l'opinió que té el torero sobre el seu futur embaràs. Fa uns quants dies, Manuel Díaz i la seva dona van concedir una entrevista al diari ABC per parlar sobre el primer treball literari de Virginia Troconis.

Manuel el cordobés i Virginia Troconis
Manuel Díaz i Virginia Troconis van parlar sobre temes de la seva vida en una entrevista | EUROPA PRESS

Aquest mateix dimecres, 14 de setembre, la veneçolana ha estrenat, juntament amb el dietista Pablo Ojeda i l'editorial Planeta, el llibre Comida, vamos a llevarnos bien. «És com tenir un altre fill. El meu llibre és el meu fill. Espero poder ajudar molta gent. Ha estat una tasca de molts mesos. I ho escric des de la meva experiència de vida. Va per a aquelles persones que em pregunten sempre: 'I tu què fas per estar així?'».

Amb el llibre, la madrastra d'Alba Díaz vol demostrar que «es pot gaudir del menjar mantenint la línia. [...] El menjar està per gaudir-lo. Ningú vol passar-se la vida comptant calories, perquè l'obsessió per la bona alimentació pot ser gairebé tan perjudicial com una alimentació deficient».

Després de parlar de tots els secrets d'aquest primer llibre, el matrimoni va decidir abordar altres temes més personals, com ara en quin punt es troba la seva relació. «Estem molt sincronitzats tots dos i ens ho passem genial junts. Ens coneixem molt bé, per mi el millor de Manuel és la seva bondat i la seva humilitat, i els seus dimonis passen perquè és una mica orgullós, és veritat».

Manuel el cordobés
Alba Díaz sap què pensa el seu pare del seu futur embaràs | INSTAGRAM: ALBADIAZMARTIN

Però, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció d'aquesta entrevista va ser quan el pare d'Alba Díaz va parlar sobre la relació que manté amb els fills. I és que, ara que ha aconseguit tenir un bon tracte amb el pare, veu les coses d'una altra manera. «Si hagués de ser exemple: persistir, lluitar i no utilitzar un fill com una arma. No demanem néixer, un fill és part de la nostra vida que quedarà a terra, una gran alegria», ha assegurat 'El Cordobés'.

En relació amb el futur embaràs de la seva filla gran, el torero va assegurar que ja està comptant els dies perquè Alba Díaz li doni un net. «Seré un avi molt 'guai'. Vull que vinguin ja mateix i no ser gran per gaudir-los. Que vinguin cinc nets».