Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos confessa que mai l'ha oblidat i que vol estar amb ell un altre cop

Terelu Campos descol·loca tots amb la seva confessió més surrealista

Terelu Campos s'ha quedat aclaparada després de veure com la seva filla es retrobava amb un noi que coneixia molt bé la periodista. Es tracta d'un jove que té molt a veure amb una persona no grata per a la filla de María Teresa Campos.

El cas és que parlem d'una curiosa anècdota la que va tenir lloc al plató de Pesadilla en el paraíso fa tot just uns dies. Un fet que no ha volgut deixar passa Terelu.

▶️ Vídeo del dia

L'assumpte versava sobre un dels debats del nou reality de Telecinco, presentat per Carlos Sobera. A aquest van acudir diumenge passat com a col·laboradors Alejandra Rubio i Borja Estrada. El jove és un dels fills que va tenir Pipi Estrada amb la seva exdona, Teresa Viera.

Terelu admet que el té al cap i vol tornar a veure'l

Aquest va anar a Telecinco per defensar el seu pare tan bé com podia. I encara que sembla que Terelu havia perdut la pista des de fa temps, la presentadora de Sálvame va reaccionar d'una manera positiva al moment que es va viure al plató de Telecinco.

I és que és la primera vegada que Borja Estrada trepitjava un plató de televisió. Però la realitat és que tant Alejandra Rubio com Terelu coneixien el jove de l'època en què la mediàtica parella mantenien una relació sentimental.

Fotomuntatge de Pipi Estrada amb Terelu Campos.
Pipi Estrada i Terelu Campos estan enfrontats des de fa molts anys | CatalunyaDiari

En un moment donat, Carlos Sobera preguntava a la influencer si coneixia el noi i, en una primera resposta, ella afirmava que «no. [...] Em va conèixer quan era molt petita, però no me'n recordo. El retrobament ha estat normal, és a dir, que em cau bé. No té molt a veure amb el seu pare, per ara, després potser em sembla com ell», deia després Alejandra davant la sorpresa dels presents.

El surrealista retrobament entre Alejandra Rubio i Borja Estrada

El més graciós de tot va ser quan Borja, que no s'adonava de qui era Alejandra, preguntava «Aquesta qui és?». Una pregunta que provocava les riallades de tot el plató i que acabava amb la presentació en ple directe de tots dos col·laboradors.

Foto de Borja Estrada
Borja Estrada va assistir al plató de Pesadilla en el paraíso  | Telecinco

Un parell de dies més tard, Terelu reaccionava a aquesta trobada que s'ha fet viral pel curiós del moment. No s'ha tallat a l'hora de parlar del fill del seu ex, que tants maldecaps li ha donat els últims anys. Això sí, la presentadora no vol barrejar els assumptes espinosos que té amb Pipi amb el seu fill Borja.

«La primera vegada que el vaig veure a la tele em vaig quedar en xoc. Vaig dir, no l'hauria reconegut mai, me'l trobo a qualsevol lloc i no sé qui és, de veritat», començava el seu speech la filla de María Teresa Campos amb un lleuger somriure a la cara.

La presentadora té clar que vol veure'l després de molt de temps

«Que ells coincidissin em va semblar bonic, em va agradar. Em va agradar la naturalitat de cadascun. Ells no han de portar una motxilla que no els pertany, perquè ells no han fet res», admetia. La veritat és que aquesta reconeixia en directe que li va fer «gràcia» i que «estava a casa somrient» en veure aquella imatge tan peculiar.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos i Alejandra Rubio coneixen a Borja Estrada des de fa molt temps | GTRES

Terelu Campos revelava que quan Borja va conèixer Alejandra ell era molt més gran que ella. «No recordo l'edat que tenia Borja, cap als 17 anys, Alejandra tenia 4 anys. Després de 16 anys que no el veig…», exposant «no m'importaria coincidir amb ell, perquè el record que tinc és bo».

Per acabar, la periodista deixava clar que el noi no ha sortit a Pipi Estrada. «Crec que ha sortit a la seva mare», ha dit enviant-li un terrible retret a la seva exparella.