Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja descobreix que ell dorm amb una altra perquè no està enamorat d'ella

La neboda d'Isabel Pantoja, conscient que Omar Sánchez podria tenir una aventura amb una concursant

El febrer passat sortia a la llum una notícia que va deixar en xoc tota la premsa del cor. Anabel Pantoja confirmava que se separava del seu marit, Omar Sánchez, després de casar-s'hi a principis d'octubre.

Tot i els constants rumors de crisi, la parella es va encarregar d'assegurar que eren falsos i que eren més feliços que mai. Per aquest motiu, no van dubtar a donar el 'sí, vull' davant de tots els espectadors que estaven veient la transmissió en directe a Telecinco.

Tot i això, finalment, la parella decidia agafar camins separats i refer la seva vida al costat d'altres persones. De fet, Anabel Pantoja va ser la primera a il·lusionar-se de nou de la mà de Yulen Pereira, el seu company de Supervivientes.

▶️ Vídeo del dia

Per part d'Omar Sánchez, se'l va relacionar directament amb Raquel Lozano, exconcursant de GH 16. Tot i això, la relació entre ells només va durar unes setmanes perquè el surfer va voler acabar el contacte amb ella abans d'entrar a Pesadilla en el paraíso.

Ara, concursant al nou reality de Telecinco, tot sembla indicar que l'exparella de la sevillana ha tornat a obrir les portes a l'amor amb una participant.

Omar Sánchez i Marina Ruiz, sols en una mateixa habitació

Tot i que Pesadilla en el paraíso només fa aproximadament una setmana que està d'estrena, el cert és que ja ha acaparat algun titular. No és estrany, la veritat, perquè l'elenc de participants és molt polèmic. Algunes de les cares estrelles són Omar Sánchez, Pipi Estrada, Mónica Hoyos, Víctor Janeiro i Gloria Camila.

Cadascun ja ha donat de què parlar als platós, però l'exparella d'Anabel Pantoja és qui es troba al focus d'atenció. Tot just entrar al concurs de la cadena, Lara Álvarez, una de les presentadores, ja va advertir que el canari s'havia fixat en una participant.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez van trencar després de 4 anys de relació | GTRES

La nova il·lusió del surfer es tractaria de, ni més ni menys, que Marina Ruiz, la fama televisiva de la qual va començar per la seva participació en el format Mujeres y Hombres y Viceversa. Així mateix, Anabel Pantoja haurà estat testimoni de la química que hi ha entre els dos concursants cada cop que tenen contacte.

De fet, fa uns dies, l'exparella de la sevillana es va atrevir i va intentar besar la murciana sense èxit, ja que aquesta el va rebutjar. «Jo no faré res per darrere. Si vull fer-te un petó, te'l faré», li va explicar la concursant a Sánchez.

Això sí, encara que la influencer tenia clar que, de moment, no volia tenir res amb el canari, tota aquesta situació va canviar amb el pas dels dies. Ahir, 13 de setembre, es va emetre una de les proves que van fer 4 participants per aconseguir convertir-se en capatàs.

La prova, anomenada El laberinto del ciegotauro, consistia a trobar una clau oculta que s'amagava al laberint en menys de tres minuts. Però la dificultat arribava quan dins del laberint estaven amagats tres 'cegotaurs' amb els ulls tapats, que tenien com a objectiu capturar el participant en qüestió.

Alyson Eckmann, Omar Sánchez i Patricia Steisy perdien i, per contra, Marina Ruiz es proclamava guanyadora. «Estic que no m'ho crec, el millor de tot és que no confiava en les meves habilitats de capatàs i ara els sorprendré», deia.

D'aquesta manera, la murciana va aconseguir diversos privilegis, que eren la immunitat de ser nominada aquesta setmana i, a més, poder dormir en una habitació individual que comptava amb totes les comoditats.

Però el que veritablement va sorprendre de tota aquesta situació va ser quan la influencer va voler que Omar Sánchez compartís habitació amb ella. «A gaudir-lo aquesta setmana!», anunciava el canari per part seva.

Anabel Pantoja, atenta a la nova relació de la seva exparella

Per descomptat, ningú no pot evitar seguir al detall tots els passos que fan aquests dos participants. I és que no és estrany, perquè cada cop més, la relació entre ells és més còmplice.

Omar Sánchez
Omar Sánchez, cada cop més a prop de seduir la seva companya del reality | Mediaset

No hi ha dubte que aquesta podria ser l'oportunitat perfecta perquè el canari refaci la seva vida al costat d'una altra persona després de la seva sonada separació amb Anabel Pantoja. Encara que molts apunten que el windsurfista podria estar utilitzant la murciana per aconseguir cert protagonisme dins del reality.

Sigui com sigui finalment, el fet de compartir el mateix llit pot acabar apropant, encara més, els concursants. Serà la nova capatàs la nova il·lusió d'Omar Sánchez? Només el temps ho dirà!