Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, decebuda en saber que està dormint amb Marina després del divorci

La col·laboradora no dona crèdit a les intimitats que han sortit a la llum

Belén Esteban és una de les millors amigues d'Anabel Pantoja. Sempre ha donat la cara quan ho ha hagut de fer i la sevillana es veu en un compromís mediàtic.

Recordem que Belén era la defensora oficial de la neboda d'Isabel Pantoja quan ella va concursar a Supervivientes. Això sí, finalment es va veure obligada a no acudir als platós a causa del trencament de tíbia i peroné. El cas és que totes les preocupacions que pugui tenir la seva amiga, Belén Esteban les fa seves. Des que es va separar d'Omar Sánchez, Anabel mai no l'ha oblidat del tot i això és una cosa que sap la 'princesa del poble'.

Belén Esteban, més decebuda que mai amb l'ex de la seva amiga

A més, la influencer i col·laboradora de Sálvame està al·lucinant per moments en veure què està fent el seu ex pocs mesos després de trencar. En els últims dies, Omar ha tornat a deixar tothom bocabadat amb el seu acostament a Marina Ruiz, una de les concursants de Pesadilla en el paraíso.

Omar Sánchez
Omar Sánchez no aconsegueix seduir la seva companya Marina al reality | Mediaset

I és que aquest dilluns, tots podíem veure la cobra que va patir Omar per part de Marina. L'ex de Mujeres y Hombres y Viceversa sap les intencions del canari, però no vol que la relació sigui un fet, de moment. Això sí, després que Marina hagi aconseguit ser capatàs al reality després de superar una dura prova, aquesta aconseguia dormir en una habitació on no li falta de res.

Belén Esteban sap que l'estratègia del canari és clara

El que va passar després és que Marina va triar el noi que li va al darrere, Omar Sánchez, per dormir junts. Així, Omar Sánchez tindria més fàcil intentar conquistar Marina Ruiz i Belén Esteban sap del que és capaç el canari. I és que des dels inicis d'aquest nou reality de Telecinco, Belén ha vist com el Sánchez ha tingut entre cella i cella tenir alguna cosa amb la noia.

▶️ Vídeo del dia

Amb la cobra que li va fer, Omar es va quedar molt decebut i més encara després de les paraules de la noia després d'aquest moment incòmode. «Jo no faré res per darrere. Si vull fer-te un petó, te'l faré», li deixava anar Ruiz a l'ex d'Anabel Pantoja.

Com es pot comprovar a les imatges emeses a Telecinco, l'exsupervivent hauria anat darrere de Marina fins al bany. Parlem d'una zona on no hi ha cap càmera que els pugui gravar.

«No vull que segueixi la relació, ell l'està fent servir»

En aquestes imatges, a la jove se la sent dir a Omar «No, no, no t'emboliquis», sentencia ella. Després de tornar del bany a l'habitació, Marina posava al seu lloc Omar i li deia una cosa que li feia mal profundament. «Si som on som, estem on som. A mi me la suen tots, si vull fer-te un petó, te'l faré. Així sóc jo, si ho vols bé i, si no, també», li va deixar anar Marina a Omar Sánchez, que no va saber com reaccionar.

Mentrestant, a plató es va comentar la famosa cobra al canari, i Carlos Sobera li va preguntar per això a la mare de Marina. «No vull que segueixi la relació, ell l'està utilitzant», va sentenciar la dona.

Foto d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el paraíso'
Omar Sánchez, objectiu dels tertulians de Pesadilla en el paraíso  | Mediaset

Raquel Lozano, ex d'Omar, també va donar la seva pròpia opinió sobre aquest tema. «Si a ells els ve de gust, que segueixin endavant. Però estic d'acord amb la mare de Marina», exposava Lozano.