Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales descobreix finalment qui és el seu vertader sogre

Irene Rosales per fi surt de dubtes i respira alleujada

Irene Rosales és una de les grans protagonistes de la telenovel·la familiar del seu marit. Tot i que ha procurat mantenir-se al marge i mediar, la dona de Kiko Rivera hi ha acabat entrant de ple. Fa mesos va deixar en evidència com la sogra ha trencat tot contacte amb les seves netes i com aquesta l'assenyalava com la principal artífex del distanciament amb el DJ.

▶️ Vídeo del dia

Són molts fronts els que té oberts el fill d'Isabel Pantoja, sent la identitat del seu veritable pare el que ha aixecat més rumors. Durant anys es va especular sobre una possible infidelitat durant el seu matrimoni amb Paquirri i com aquesta hauria donat com a fruit el naixement de Kiko. Ara, els dubtes han estat aclarits i per fi es descobreix qui és el sogre d'Irene.

Irene Rosales s'assabenta de tota la veritat

Irene va decidir deixar la seva feina com a col·laboradora de Viva la vida quan va pressentir que els problemes amb la tonadillera anaven en augment. Les cruïlles d'acusacions entre nora i sogra van començar a veure la llum i la sevillana va decidir desaparèixer dels mitjans. El seu desig era no interferir en els enfrontaments entre mare i fill, però a poc a poc va llançar alguna pulla a la família del DJ. On sí que va guardar silenci va ser respecte a la identitat del veritable pare de Kiko. Donat el nul semblant amb la resta dels seus germans i Paquirri, els rumors van començar a circular.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats en un escenari
Irene Rosales va veure com circulaven rumors d'una possible infidelitat de la seva sogra | GTRES

Rumors alimentats per la relació que durant anys va mantenir Isabel amb qui era el seu metge en aquells anys. De fet, la seva semblança amb el Doctor Cariñanos és més que evident, fins al punt que els seus fills van dubtar sobre el seu llinatge amb el marit d'Irene.

La influencer va arribar a referir-se a aquesta qüestió en alguna de les seves entrevistes i Socialité va assegurar tenir les proves d'ADN que aclaririen qualsevol dubte. Pel que sembla, les restes biològiques de Kiko van anar a parar a un laboratori sense que ell sospités res.

Va passar el 2018, quan va anar a un partit de futbol a Manchester on va coincidir amb un fill del doctor. Desitjant conèixer tota la veritat sobre si estava davant del seu germà o no, se les va enginyar per aconseguir l'ADN del DJ.

Irene Rosales per fi coneix la identitat del sogre

Irene Rosales no s'imaginava que aquell viatge del seu marit a terres angleses desembocaria en una revelació que sacsejaria els fonaments de Cantora. El destí va voler que el fill de Cariñanos i Kiko s'asseguessin molt a prop sense que el DJ s'adonés que podria estar davant del seu germà.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales ja coneix tota la veritat | La Noticia Digital

Aquest va estar molt atent als moviments del fill de la tonadillera per poder aconseguir alguna cosa amb què descobrir la veritat, i ho va aconseguir. «És igual que jo, volia saber si era el meu germà o no, vaig coincidir amb ell a Manchester, en un partit de futbol», va relatar. «Es va fumar un cigar i vaig agafar la burilla en acabar el partit, li vaig fer la prova d'ADN, estava obsessionat amb la idea», va confessar el fill del doctor.

No va haver d'esperar gaire, ja que «als deu dies em van donar el resultat». Finalment es va confirmar que el veritable pare de Kiko era Paquirri descartant, així, el doctor Cariñanos.

Tot i això, lluny d'arribar la calma, el fet que el marit d'Irene sembrés el dubte sobre la identitat del seu pare no va ser ben rebut a Cantora. El DJ va arribar a enfrontar-se a la seva mare per aquesta qüestió retraient-li que mai li parlés del doctor. «Es deia que Kiko Rivera podria ser fill del meu pare», va relatar un dels fills de Cariñanos. «Jo estava convençut que era el meu germà per la semblança física, és igual que jo», ha manifestat.