Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau, amagats en descobrir què estan fent amb el seu pare

L'ex de Miguel Bosé no s'ho esperava

Tant Nacho Palau com els seus fills no saben què dir després de veure què és el que està fent Miguel Bosé. I és que, des que aquests dos personatges reconeguts de la premsa social internacional van decidir separar-se, poc s'ha sabut de l'artista.

Fa unes setmanes, la vida de l'exsupervivent va canviar completament. Després del seu retorn d'Hondures, el valencià va deixar tots els seus seguidors sense paraules en confessar-los una terrible notícia. A través de les xarxes socials, Nacho Palau va decidir enviar un comunicat en què va anunciar per sorpresa que li havien diagnosticat càncer als pulmons després d'haver estat ingressat a l'hospital per problemes respiratoris.

«Hola a tots estimats. Ja puc confirmar, després de moltes proves mèdiques, que estic passant un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, el qual començaré immediatament.[...]Sento haver estat desconnectat últimament, però avui em sento optimista, amb ganes de viure i superar aquesta malaltia», es va disculpar Nacho Palau públicament.

Foto de Miguel Bosé.
Miguel Bosé pot jugar un paper molt important en la recuperació de la seva exparella. | GTRES

«No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu part fonamental de la meva recuperació.[...]Gaudiu dia a dia dels éssers estimats, de tot el bonic que ens ofereix la vida, de riure, compartir, d'una abraçada, un somriure i recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços».

Ara, els fills de Nacho Palau no s'esperaven veure el seu altre pare a la televisió espanyola. I és que, amb la nova temporada de Got Talent, Miguel Bosé ha tornat a les nostres vides.

Nacho Palau i els seus dos fills no donen crèdit

Nacho Palau s'ha quedat sense paraules al veure el que, possiblement, sigui el millor imitador de la seva exparella, Miguel Bosé.

Aquest dilluns 12 de setembre, Telecinco ha emès el segon lliurament de Got Talent. I encara que ha estat plena d'actuacions de tota mena, la que més ha cridat l'atenció ha estat la protagonitzada per l'intèrpret d'Amante bandido.

Durant la segona etapa de les audicions d'aquest conegut talent show de Telecinco, tant els jutges del programa com el mateix Nacho Palau s'han quedat en xoc en conèixer el doble de Miguel Bosé.  I és que, gràcies a la similitud vocal que Paulo Rojas comparteix amb l'artista i a la seva impressionant caracterització, ha aconseguit ficar-se a la butxaca els quatre membres de l'equip professional del programa.

Fotomuntatge story Nacho Palau anunciant càncer de pulmó
Nacho Palau va compartir amb els seus seguidors que li havien detectat càncer de pulmó | Instagram @ANABELPANTOJA00

Després d'una actuació perfecta, Nacho Palau i els seus fills han tingut l'oportunitat d'escoltar les opinions de Risto Mejide, Edurne, Paula Echevarría i Dani Martínez. «M'han agradat especialment, has agafat els gestos que fa en directe i això és molt difícil. Cal veure'ls molt, estudiar moltes hores els seus moviments, enhorabona», ha assegurat la parella sentimental de Laura Escanes.

D'altra banda, les dues dones del jurat han pensat exactament el mateix, «Ha estat com veure el mateix Miguel Bosé».

Però, sens dubte, el que s'ha quedat més impactat amb aquesta actuació ha estat Dani Martínez. I és que l'humorista fa anys que imita les veus dels personatges més famosos del nostre país. Per això aquesta actuació l'ha deixat sense paraules.

«Jo porto imitant centenars de veus tota la meva vida, des que tinc ús de raó ho faig. No saps, els que imitem veus, el que gaudim quan ens trobem amb algú que fa una imitació així», ha assegurat el còmic. «Ja no només com has cantat, cada gest de la cara, com has cuidat la semblança, cada moviment. És absolutament una barbaritat el que has fet i com ho has fet».