Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González.

Adela González aconsegueix que l'altra marxi plorant i demanant ajuda als metges

Adela González s'ha convertit en el blanc dels protagonistes de 'Sálvame'

Adela González és la nova líder de Sálvame. Jorge Javier tornarà en algun moment, encara que, per ara, ningú no parla del seu retorn, mentre ell continua de vacances.

A Sálvame ja dubten que la tornada de Jorge Javier sigui el revulsiu d'audiència que necessita el programa. L'espai no s'ha deixat d'emetre ni un sol dia durant l'estiu, les dades d'audiència continuen estables, a la baixa, i la desesperació dels seus responsables és màxima.

Així, Adela González és dels pocs pilars que sustenta aquest Sálvame que estudia noves fórmules per reinventar-se. Ha tornat Belén Esteban, que ve una mitjana de tres cops per setmana amb el peu embenat i la butaca reclinable. També hi són les germanes Campos.

I Adela, amb María Patiño i Carlos Lozano, s'ha convertit en la mestra de cerimònies indispensable al programa. Tant és així que, professional i eficaç com cap, compleix rigorosament les ordres de direcció, passi el que passi.

Ningú la critica, ja que saben que és una excel·lent professional, que es pren la seva feina molt seriosament. Però Adela no té miraments amb ningú, amb el seu estil a mig camí entre sever i simpàtic.

Adela González anuncia un deute milionari que gairebé li provoca un trastorn de salut

Adela González era l'encarregada d'anunciar un titular que pot revolucionar un parell de dies el programa. Com és habitual, sense revelar inicialment qui era el col·laborador, s'anunciava que algú devia més de 660.000 euros a Hisenda.

Nervis a flor de pell i tensió impostada de la qual tant han abusat i que ja cansa, es va donar un nom. Carmen Borrego era la suposada deutora d'una quantitat tan astronòmica. Provenia d'una empresa de què suposadament era apoderada.

Adela ho deia amb la seva serietat habitual i acompanyada d'un assessor fiscal que donava més credibilitat a les informacions. En un primer moment, Borrego intentava excusar-se i desmentir la informació, però Adela, seguint amb les ordres de direcció, insistia.

Captura d'Adela González a 'Sálvame'.
Adela González, encarregada de conduir el tema de la tarda a 'Sálvame'. | Telecinco
 

Finalment Borrego es va posar molt nerviosa i va haver de sortir del plató. Necessitava aclarir la situació i comprovar que la informació que s'estava donant no era certa. Adela continuava especulant sobre la possibilitat que embarguessin l'habitatge de Carmen, el seu sou o quines conseqüències podia tenir aquest fet.

Després de la sortida de Carmen, nerviosa i fent trucades urgents, Adela i María Patiño van seguir amb el pervers joc i la van seguir. Un altre mètode habitual del programa per donar més dramatisme i tensió al moment.

«Això està equivocat, això no és religió», s'exclamava Borrego. «No, no, no, la dada del registre és avui mateix», la contradeia Adela. «No t'alliberaràs ni de la mort ni d'Hisenda, això és així», l'amenaçava la presentadora.

Carmen deixava anar un dur exabrupte i s'aixecava molt enfadada amb Adela. «No continuaré menjant-me aquest marró, que no és meu».

Al final resultava que la casa objecte del deute ja havia estat venuda per la societat de què era apoderada Carmen. O sigui, que el deute no era contra ella. Però a Sálvame li és igual, van continuar insistint en el tema tota la tarda i l'endemà també, fent voltes sobre el mateix per omplir minuts.

Fins i tot la trama es va traslladar al lavabo, on Carmen ja es va asserenar després de patir gairebé un atac d'ansietat. Allà Adela González, seguint sempre les ordres que li transmetien des de direcció, va asserenar la situació amb María Patiño.

Foto d'Adela González i Carmen Borrego a 'Sálvame'.
Adela González ha perseguit a Borrego fins al lavabo. | Telecinco
 

Carmen Borrego havia estat víctima d'una nova sufocació en directe, sabent que l'acusació es desmuntaria al cap de pocs minuts. Una tarda d'espectacle més, missió complerta.