Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco descobreix què li agrada realment al seu fill i què fa quan ningú mira

Concha Velasco sempre ha mirat pel benestar de la seva família

Concha Velasco, també coneguda com la gran dama de la interpretació espanyola, està de plena actualitat a causa del seu estat. Fa uns mesos va sortir a la llum que havia deixat la seva casa del centre de Madrid per instal·lar-se a una residència. Té problemes de mobilitat i es va adonar que la millor opció era posar-se en mans de professionals.

Concha Velasco va intentar que la seva nova vida no esdevingués notícia, però és una estrella i el seu públic vol saber tot el que fa. Fa un temps que no concedeix entrevistes, però el seu fill ha alçat la veu diverses vegades per aclarir la situació. Assegura que l'actriu està molt bé perquè el tractament que està seguint és molt efectiu.

Manuel Velasco i Concha Velasco.
Concha Velasco té el suport dels seus familiars | Catalunya Diari

Concha coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que el millor és explicar la veritat a temps. Al llarg de la seva carrera la premsa no l'ha enxampat a cap mentida, per això té tan bona reputació. Els últims mesos han estat força complicats, ja que no està acostumada que es parli tant de la seva vida privada.

Concha va estar casada amb Paco Marsó i va tenir molts problemes amb ell, però el seu talent sempre ha estat per sobre de tot. Els mitjans s'han fet ressò dels seus èxits, tot i que les seves aventures sentimentals també tenen molt d'interès. El seu fill Manuel és conscient del risc que corre la seva mare, per això ha donat la cara les últimes setmanes.

Manuel ha concedit una petita entrevista per deixar clar que l'artista està perfectament i que la seva residència és estupenda. Ha aprofitat per revelar què ha fet l'estiu d'amagat de tots, ja que no vol ser un personatge del cor. Ha reconegut que s'ha passat tres mesos treballant, estima la seva professió i és un referent per a molts.

Concha Velasco sap en qui pot confiar

Concha s'ha adonat d'una cosa important: sempre ha estat molt ben acompanyada, per això rep tantes visites. Una de les persones que no se separa d'ella és Manuel, ja que tots dos tenen en comú la passió pel món de la interpretació. L'escriptor ha confessat quins són els seus veritables gustos: prefereix els llargmetratges, però també en consumeix sèries.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco sempre està acompanyada | Catalunya Diari

Velasco pot presumir d'haver format una família d'artistes, els dos fills viuen gràcies al seu talent i són grans professionals. Manuel ha dirigit obres molt importants i acaba d'escriure un llibre que és tot un èxit. Fent gala de la sinceritat que el caracteritza, ha revelat què és allò que realment li agrada i inspira.

«Soc més de pel·lícules, però veig sèries com Star Wars o Marvel», comenta en una de les últimes intervencions. Aprofita el temps lliure per gaudir de les seves grans passions, malgrat que aquest estiu no s'ha pogut recrear gaire. «He estat treballant molt a la ràdio parlant de cinema, bàsicament treballant, però que no falti».

Concha Velasco està tranquil·la perquè coneix la veritat

Concha sap que Manuel és força discret, per això ha aprofitat que la premsa li ha donat un respir per seguir amb la seva trajectòria. Quan cap periodista se'l mirava s'ha relaxat i ha aconseguit centrar-se en els seus nous projectes. Assegura que ha passat l'estiu «treballant moltes coses» i promet que les que surtin «estaran ben fetes».

Velasco rep la visita dels seus fills diàriament, que el porten al teatre ia passejar pels voltants de la residència. Està situada als afores de Madrid, ja que és una gran estrella i necessita privadesa. El públic vol que surti del centre per tornar a veure-la i escoltar la seva característica veu.