Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler sap que ha hagut de marxar perquè era l'única forma de solucionar-ho

L'exdona de Julio Iglesias ha estat testimoni de les vacances d'una de les seves filles

Isabel Preysler és una de les socialitats més destacades del país. La seva elegància i el seu excel·lent estilisme triomfen allà on trepitja, acaparant tots els titulars de la premsa rosa. Fins i tot la seva vida personal es troba constantment al punt de mira.

Sobretot des que es va estrenar l'esperada docusèrie Tamara Falcó: La Marquesa, que va veure la llum fa només uns mesos. És cert que Isabel Preysler està summament acostumada que el seu nom soni amb molta força, però amb el documental encara més.

Així mateix, Preysler ha volgut passar les seves vacances d'estiu amb Mario Vargas Llosa allunyada del focus mediàtic. Fa unes setmanes, tots dos van anar a la clínica Buchinger, on van cada any a l'estiu.

A diferència d'Isabel Preysler, que ha optat per portar a la màxima discreció una gran part del seu estiu, una de les seves filles no pot dir el mateix. I és que les vacances d'Ana Boyer han estat al focus d'atenció de la premsa.

Foto d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler, atenta a l'estiu que ha passat la seva filla. | GTRES
 

Isabel Preysler, testimoni que la seva filla ha marxat lluny

Ana Boyer és la petita de la família Preysler. Filla de la socialité i el polític Miguel Boyer, la influencer ha aconseguit la fama, com tots els membres de la seva família. La veritat és que, tot i que no està tan acostumada als mitjans com la seva germana Tamara Falcó, la noia ja des que va néixer ha hagut d'acostumar-se a les càmeres.

A més, la seva professió així ho requereix perquè és considerada una de les influencers més destacades del país. Cada cop que en sorgeix l'ocasió, la filla d'Isabel Preysler no dubta a mostrar als seus seguidors d'Instagram els seus increïbles looks, a l'estil de Paula Echevarría.

▶️ Vídeo del dia

Evidentment, la germana de Julio Iglesias Jr. també s'ha fet un forat a l'àmbit de la publicitat. I és que, com que la professió d'influencer ho requereix, Ana Boyer és imatge de diverses firmes de roba.

Fins i tot també té la seva pròpia empresa de moda amb el seu marit Fernando Verdasco: Cocowi, una marca de gorres esportives.

Però, malgrat tenir l'agenda força completa, a la filla d'Isabel Preysler no li ha passat per alt el fet de desconnectar de tots els seus compromisos professionals.

Ana Boyer en una gala
Ana Boyer ha estat sempre molt elogiada pel seu estil. | Europa Press
 

Així mateix, Ana Boyer i el tennista han gaudit d'unes luxoses vacances amb els seus dos fills, Miguel i Mateo, a Chicago i a Mèxic. Com s'ha pogut observar a les xarxes socials, la germana d'Enrique Iglesias ha volgut capturar alguns dels moments increïbles que ha passat amb la seva família.

Diferents posats a platges paradisíaques, davant d'edificis emblemàtics de la ciutat d'Illinois, fins i tot, en una llanxa, eren el tipus d'instantànies que ha publicat la mateixa Ana Boyer.

La veritat és que, durant tot l'estiu, la família no ha parat de viatjar a diferents llocs. Només començar la temporada de calor, la influencer i el tennista, amb els seus fills, van fer les maletes per anar-se'n cap a Doha (Qatar).

Això sí, malgrat això, tampoc a la parella se li va oblidar passar alguns dies de descans a la seva residència, a Espanya, on van anar a diversos casaments. Entre elles, el casament del seu cosí Álvaro Castillejo amb Cristina Fernández Torres, que va tenir lloc el mes de juliol passat.

Isabel Preysler descobreix per fi una veritat

No hi ha cap mena de dubte que Isabel Preysler haurà estat testimoni de totes les aventures de la seva filla. D'altra banda, la socialité ha estat pendent d'un rumor que ha anat circulant al voltant de Tamara Falcó i Íñigo Onieva.

I és que fa només uns dies saltava la notícia que l'empresari havia comunicat en un festival als Estats Units que estava solter. Com era evident, davant d'aquesta confessió, ràpidament es va començar a rumorejar que la parella havia posat fi a la seva història d'amor.

Però res més lluny de la realitat perquè, ara, la mateixa Tamara Falcó ha publicat una imatge al costat del seu xicot que fa callar, d'una vegada per totes, aquests rumors. «Records que m'omplen de llum aquest dimarts gris i plujós», escrivia la influencer amb una instantània molt entendridora.

D'aquesta manera, la filla d'Isabel Preysler ha volgut fer callar tots aquests rumors i demostrar que el seu idil·li va per bon camí.