Primer pla de Raphael.

Raphael confirma que ella ha marxat de casa perquè necessita enamorar-se un altre cop

El cantant només ha pogut acceptar-ho

Fa anys que acapara els titulars per la seva carrera musical, però ja fa temps que Raphael els protagonitza també per un tema molt diferent. La premsa rosa té molt d'interès a la seva vida persona,l i no precisament per la relació que manté des de fa anys amb la seva dona. Com el cantant, els mitjans de comunicació s'han adonat que la relació sentimental del seu fill crida molt l'atenció.

Per a més Inri, s'ha parlat de la mala relació que Raphael manté amb la seva nora, Amelia Bono, una infinitat de rumors que han fet que avui l'artista sigui el nostre protagonista estrella.

Raphael n'està fart

Tot i que l'edat no perdona, Raphael continua omplint recintes allà on passa. Ell assegura que, tot i que molts el donen per perdut, li queden uns quants anys més de feina. En efecte, si alguna cosa ha deixat clara Raphael és que l'edat no és un impediment per seguir fent realitat els somnis.

Tot i això, les últimes setmanes han estat els problemes familiars els que han acaparat més l'atenció dels mitjans. Sobretot, la relació que el seu fill, Manuel Martos , manté amb Amelia Bono.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Hi ha rumors que asseguren que entre Raphael i Amelia Bono no hi ha bona relació | CatalunyaDiari

La parella va decidir trencar i anunciar-ho mitjançant un comunicat després de 14 anys de relació. Una decisió que no va agradar a Raphael, però que va respectar.

Tot i això, la preocupació del cantant va arribar tan sols uns mesos més tard, quan van fotografiar el seu fill per Madrid de la mà de la seva exdona. Era una situació que l'artista no entenia i que li va costar més d'una discussió a casa.

La mala relació que Raphael mantenia amb la seva nora va ser un dels motius pels quals el cantant no entenia la decisió del seu fill. Tot i això, el temps va passar, la parella es va consolidar cada vegada més i l'artista no va tenir més remei que acceptar-ho.

No obstant això, hi ha alguna cosa que Raphael no compartirà mai. I són les ganes de la parella de fer pública a les xarxes socials la seva vida privada. Aquest va ser un altre dels motius pels quals el cantant no defensava que la relació del seu fill continués.

Fotomuntatge dels 'stories' d'Amelia Bono amb Manuel Martos durant un aniversari
Manuel Martos i Amelia Bono en diverses imatges que la parella ha penjat a les xarxes socials | Instagram

Se n'ha anat de casa

Raphael mai ha confiat que aquesta segona oportunitat que el seu fill i Amelia s'han donat arribaria a bon port, tot i que la veritat és que la parella s'estima cada vegada més. Segons les xarxes socials, Manuel Martos i Amelia Bono estan vivint una autèntica lluna de mel.

No deixen passar ni un cap de setmana sense fer un pla i això és el que torna a omplir de vida la seva relació. Si alguna cosa tenia clara la nora de Raphael és que, per no caure a la rutina, calia moure's.

Dit i fet. Les últimes sortides de la parella a fora de Madrid han servit per demostrar a Raphael que la segona oportunitat va de debò. El darrer lloc que la parella ha visitat ha estat Segòvia, on han menjat i visitat els monuments més importants de la ciutat.

Allí s'han fotografiat i han demostrat que, malgrat les adversitats, l'amor ho pot aconseguir tot. A més, la parella no va viatjar sola, sinó que ho va fer amb els seus quatre fills. D'aquest pla familiar ara en són testimonis els més de 400 mil seguidors d'Amelia.

▶️ Vídeo del dia

Sembla que, de moment, Raphael només pot acceptar la decisió del seu fill i admetre que la família continua més unida que mai.