Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa confirma que ell no ha estat sincer mai perquè només buscava diners i fama

Chenoa no s'ho esperava

Chenoa ha passat un dels estius més especials de la seva vida, ja que ha estat el primer com a dona casada. Per això, ho ha viscut intensament i molt feliç, però aquesta alegria s'ha vist entelada per una informació que ha rebut. Ha conegut que una de les seves amigues té al costat un home que només voldria estar al seu costat per interès. Ens estem referint a Rosa López i al seu xicot, Iñaki García: l'acusen d'estar portant la carrera de la granadina fatal i, fins i tot, d'estar destrossant-la.

Chenoa coneix la parella de la seva amiga

L'ex de David Bisbal té bona relació amb Rosa, tot i que no la va convidar a la seva boda amb Miguel Sánchez Encinas. Per això, sap que la guanyadora d'OT fa dos anys que surt amb Iñaki, un policia que va conèixer en un concert de Marta Sánchez. Està tan feliç que no ha dubtat a donar una exclusiva a la premsa per presentar-lo oficialment.

Rosa López
Des de fa dos anys, Rosa López és la parella d'Iñaki García. | Mediaset

Laura Corradini ha vist, a més, que la parella ha acudit a algun programa i que s'hi han declarat el seu amor als quatre vents. Fins i tot, han arribat a reconèixer que no descarten la boda ni ser pares. L'andalusa ha manifestat públicament: «És l'home més bonic de la Terra. M'ha robat completament el cor. Tota la meva vida esperant-lo i sí, ell estava, i encara no m'ho crec.

Chenoa descobreix les acusacions

La cantant mallorquina és conscient que la seva amiga és molt feliç al costat de García, però potser no sabia la informació que ara ha sortit a la llum que l'assenyala com a un interessat que està destruint la carrera de Rosa.

Al programa Socialité és on s'ha exposat que persones de l'entorn de López estan molt preocupades per ella. El motiu és que el seu xicot ha decidit ser el seu representant i no està gestionant les coses com caldria. És més, està actuant de manera estranya, la qual cosa ha fet saltar les alarmes.

L'espai de Telecinco li ha donat les gràcies al fet de tenir una font sòlida sobre aquesta informació, un amic i periodista de la granadina que ha dit: «Els artistes quan estan promocionant cançons i discos accedeixen a gairebé totes les peticions d'entrevistes sense cap problema. Aquesta darrera ocasió hem tingut un problema amb Rosa López. La persona que l'està portant actualment, que és el seu xicot (encara que no vol dir que és el seu xicot), té una idea de què vol ser Rosa, però no és conscient d'allò que realment és ella. Ell creu que la manera de convertir-la en estrella és tractar-la com a una estrella».

Foto de Rosa López i Chenoa.
Chenoa està preocupada per la seva amiga després d'assabentar-se'n. | Europa Press

Chenoa s'haurà quedat estupefacta amb aquestes afirmacions, però també amb altres que aquesta font ha realitzat després: «Si no hi ha diners pel mig no ho valora i no hi posa el mateix interès. No entén gaire com va aquest negoci i ara ell va demanant diners per endavant per entrevistes que tota la vida han estat gratuïtes. No sé si és que estarà passant una mala ratxa econòmica, si és que aquesta persona necessita assabentar-se de com funciona això… La veritat és que ens hem quedat molt sorpresos».

Aquí no ho ha quedat tot, ja que aquest periodista amic de Rosa ha afirmat que el seu noi està fent una cosa surrealista: «És Iñaki, però també s'anomena Nacho. Utilitza diferents noms i aquí despista una mica. Vol fer creure que hi ha un equip, que hi ha una sèrie de persones, fins i tot, s'ha fet una samarreta que hi posa staff».

A més a més, Chenoa ha escoltat la preocupació que hi ha entre tots els que estimen la granadina. Tal com indica el testimoni de Socialité: «creiem que Rosa no sap com funciona ara mateix la seva carrera ni la imatge que ens està traslladant a mi i als altres companys. Això es comenta a la professió».

▶️ Vídeo del dia