Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos sap que la seva dona pot tallar en qualsevol moment perquè no confia

La relació viu uns moments delicats

Miguel Marcos va arribar a les nostres vides fa més de cinc anys, quan Belén Esteban va anunciar que estava coneixent algú. De seguida, el conductor d'ambulàncies va acaparar els titulars roses, encara que el punt més àlgid va arribar amb la confirmació d'una infidelitat.

El conductor d'ambulàncies va ficar la pota al principi de la relació i va acabar confessant a la seva xicota que havia comès un error. Diversos perdons després, una casa i un casament pel mig, Miguel Marcos assegura estar tremendament enamorat.

La parella vivia una autèntica lluna de mel fins que, fa uns mesos, tot es va torçar. El motiu no era cap altre que una possible ruptura entre tots dos, una cosa que, de moment, no ha passat. Sigui com sigui, Miguel Marcos i Belén Esteban són al punt de mira.

Sobretot actualment, després que la col·laboradora de Sálvame li hagi confirmat que pot tallar la relació en qualsevol moment.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Marcos ja no pot més

No ha estat una etapa fàcil per a Miguel Marcos. La seva dona queia en ple directe al plató de Sálvame i es trencava la tíbia i el peroné. De seguida, els metges vaticinaven que Belén s'havia d'operar, malgrat la complicació de la diabetis.

En qüestió de dies, la tertuliana s'enfrontava a una operació complicada i a una llarga recuperació. Més de tres mesos de físio i exercicis que van acabar amb la paciència de Belén Esteban. Així mateix, Miguel Marcos, que es trobava al seu costat donant-li suport, tampoc no ho va passar bé.

Va ser la col·laboradora la que va assegurar que hi va haver moments en què la parella es va arribar a plantejar fer alguna cosa amb la relació. Afortunadament, el temps va passar i l'evolució física de la tertuliana també. La parella va poder gaudir de les seves vacances d'estiu a Tenerife i així ho van demostrar a les xarxes socials.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos
Story de Belén Esteban i Miguel Marcos durant les seves vacances a Tenerife. | Instagram: @belenestebanmenendez
 

Tot i això, d'un temps ençà, tot s'ha tornat a torçar. La parella ha tornat a viure un episodi complicat i tot, després que Belén li confirmés a Miguel Marcos que hi ha dies que no pot més i que no confia.

Belén li ho fa saber a Miguel

La de Paracuellos sempre ha presumit de tenir molta confiança amb Miguel. És per això que el conductor d'ambulàncies s'ha adonat que la seva dona no està bé. I menys després del que va viure al plató de Sálvame.

Pel que sembla, va ser una informació sobre la seva millor amiga, Anabel Pantoja, el que va fer que la col·laboradora esclatés. Belén no porta gens bé que els seus companys parlin de la seva millor amiga, per això, tot va trontollar un moment.

El motiu va ser la tornada de Yulen Pereira als Jocs Olímpics que se celebraran a Tòquio el 2024. Molts dels col·laboradors de Telecinco creuen que aquesta decisió de competir i estar tan lluny d'Anabel posarà fi a la relació.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban defensant Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Una afirmació que no va agradar gens a Belén, que defensa aferrissadament l'amor que la seva amiga sent per l'esportista. Per a la col·laboradora, ni el temps ni la distància no són un motiu suficient per posar fi a una relació.

Belén va acabar marxant a casa després de tenir una gran baralla amb la presentadora de Sálvame. Pel que sembla, la diferència d'opinions entre totes dues va acabar amb una forta discussió que no va arribar a bon port.

Mentre que la dona de Miguel defensava que no havia d'explicar les intimitats de la seva amiga Anabel Pantoja, Adela González defensava que Belén sí que ho hauria de fer. «Tu parles de les teves amigues aquí?», li preguntava llavors Belén Esteban.

«No, perquè la vida de les meves amigues no interessa a absolutament ningú. Les meves amigues no són famoses ni han estat en un reality». Una resposta que va deixar totalment tocada a Belén, ja que se'n va anar a casa pensant que ja no confia en ningú del seu programa.