Omar Sánchez

Omar Sánchez sedueix Marina Ruiz i aconsegueix que comparteixi llit amb ell

Omar Sánchez i Marina, cada cop més units

Des que va començar el nou reality de Telecinco, Pesadilla en el Paraíso, tothom ha estat pendent de la relació entre Omar Sánchez i Marina Ruiz.

Sense anar més lluny, ahir saltaven totes alarmes davant de la cobra que Marina li propinava a Omar. Tot indicava que Marina volia prendre-s'ho tot amb calma i que no volia precipitar les coses.

Tot i això, els nous esdeveniments han propiciat que Omar Sánchez i Marina continuïn més units que mai al reality. Marina s'ha alçat amb el lloc de capatàs, després d'haver superat la prova. Gràcies a això, pot dormir en una còmoda habitació amb totes les necessitats cobertes.

Com que és capatàs, Marina ha tingut l'opció d'escollir un concursant amb qui compartir l'habitació. I aquest ha estat ni més ni menys que Omar Sánchez.

Foto d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el paraíso'
Omar Sánchez està sent el centre d'atenció a 'Pesadilla en el Paraíso' | Mediaset

Omar Sánchez i Marina Ruiz, cada cop més units

És evident que Omar Sánchez està disposat a anar més lluny amb Marina Ruiz. El canari té clar que per ser el centre d'atenció d'un reality cal donar contingut. Això li va quedar molt clar amb la seva participació a Supervivientes, i és clar que busca repetir la fórmula.

Pràcticament des del moment que va començar el reality, Omar ha tingut els ulls posats en Marina Ruiz. El seu darrer moviment va ser un petó que va acabar en cobra. I és que l'exconcursant de Mujeres y hombres y viceversa va rebutjar completament el petó de l'ex d'Anabel Pantoja.

Marina no va dubtar a donar les explicacions oportunes i a explicar el motiu del rebuig. La noia té les coses clares, i no busca perdre el temps:

«Jo no faré res per darrere. Si vull fer-te un petó, te'l faré» , replicava la jove a Omar Sánchez. Segons es veia a les imatges, Omar havia seguit Marina fins al lavabo, a la zona on no hi ha càmeres i on no es grava.

Tot i que tots dos no apareixien a la imatge, sí que s'escoltaven les paraules de Marina: «No, no, no… no t'equivoquis». Després d'això, tots dos tornaven a l'habitació, i en aquell moment, Omar no era conscient de la que estava a punt de caure-li a sobre.

Marina li explicava les coses de manera contundent i sense pèls a la llengua: «Si som on som, som on som. A mi m'és igual tothom, si vull fer-te un petó, te'l faig, però no faré res per darrere . Així soc jo, si ho vols bé i, si no, també», va dir Marina de manera contundent a Omar Sánchez.

La mare de Marina Ruiz no aprova la relació amb Omar

La famosa cobra de Marina a Omar va tenir molta repercussió al plató del programa. Carlos Sobera no va dubtar a aprofitar l'ocasió i va preguntar a la mare de Marina què li semblava aquesta possible relació.

El que va deixar tots bocabadats va ser l'actitud de la mare de Marina Ruiz. Aquesta no aprova en absolut la relació que s'està forjant entre tots dos:

«No vull que continuï tenint-hi relació, ell l'està utilitzant», va dir de manera contundent, ja que no veu amb bons ulls l'ex d'Anabel Pantoja.

Raquel Lozano, recent exparella d'Omar, es va quedar molt sorpresa davant de les paraules de la mare de Marina. Tot i això, ella també va voler opinar sobre la parella:

«Si a ells els ve de gust, que segueixin endavant. Però estic d'acord amb la mare de Marina», revelava Lozano.

La veritat és que després d'haver deixat clara la seva postura, la mare de Marina no veurà amb gaire bons ulls que ara la seva filla comparteixi llit amb Omar Sánchez.

▶️ Vídeo del dia