José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano explota i revela com enfonsarà definitivament a Rociíto

Ortega treu tota l'artilleria després de les dures acusacions de Rociíto

José Ortega Cano està fart que Rociíto l'ataqui a la televisió. Ortega va ser el protagonista absolut del capítol cinc de la segona part del documental de Rocío Carrasco, En el nombre de Rocío, que va emetre Telecinco aquest dilluns a 'prime time'.

La veritat és que el torero no va sortir ben parat del testimoni de la madrilenya. L'ex d'Antonio David va explicar detalladament com era la relació veritable entre la seva mare i el dretà després d'anys callant la seva veritat.

Una relació que no va ser com la van pintar molts i Carrasco va acusar Ortega Cano de no tractar com mereixia la seva mare.

Ortega Cano ja no calla després del testimoni de Rociíto

La veritat és que fa temps que la madrilenya va confessar que l'artista mai no es devia casar amb el seu segon marit. Va afirmar també que aquest va ser perjudicial en els últims anys de la vida de la Jurado.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Ortega Cano, protagonista involuntari de l'últim episodi del documental | Telecinco-Gtres

El mestre no es podia creure el que estava veient per televisió la nit passada. Així les coses, aquest no ha trigat a reaccionar després de veure com la seva imatge quedava per terra per culpa de la filla de la seva dona, morta el 2006.

Aquest dimarts, El programa de Ana Rosa ha ofert unes imatges en què el marit d'Ana María Aldón abandonava casa seva per fer certes gestions. I el torero es mostrava molt enfadat després del que va passar ahir.

«Ortega Cano prendrà mesures legals contra Rocío Carrasco»

En un moment donat, i abans d'escoltar les declaracions que havia fet Ortega, Joaquín Prat va interrompre la seva companya Patricia Pardo. Ho va fer per afirmar de manera contundent que tenia coneixement de l'acció que prendria el dret contra Rociíto. «Ortega Cano prendrà mesures legals contra Rocío Carrasco després del que es va dir ahir a la nit».

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano sabia que això podria passar | GTRES

A més, una reportera del programa ha ofert tota la informació i li ha preguntat a Ortega per aquest espinós capítol de documental on acaba assenyalat.

«Malgrat el dia plujós, el torero ha sortit de casa per fer uns encàrrecs, sortia molt segur de si mateix», observava la reportera de Telecinco. «Des d'aquí podem dir a Rocío Carrasco que es prepari, perquè el mestre ha estat molt contundent en dir que prengués mesures legals». Així ho anunciava la periodista abans d'emetre's les imatges del pare de Gloria Camila.

L'amenaça directa que fa tremolar la dona de Fidel

I és que Ortega Cano sembla que té molt clar el que farà en contra de Rociíto. El torero sortia de casa seva al costat d'Aniceto amb gest seriós i caminava amb total decisió cap a l'interior del cotxe.

Ha estat mentre s'estava introduint al vehicle quan Ortega Cano ha dit el següent. Una advertència per la qual ha de témer molt la dona de Fidel Albiac.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha fet saltar al torero | Telecinco

«Sabrà el que ha de fer perquè ha de fer molt. Prendré totes les mesures», ha amenaçat el vidu de Rocío Jurado, que està cansat que l'exposin d'aquesta manera davant de tot Espanya.

D'altra banda, Patricia Pardo i Antonio Rossi també han donat la seva opinió sobre el torero i un altre tema que li porta de cap, com és la seva crisi matrimonial amb Ana María Aldón.

Patricia Pardo exposava el següent. «Que pensarà Ana María Aldón de tot això, ella ha de suportar que a casa seva hi hagi objectes que recorden a Rocío Jurado».

▶️ Vídeo del dia

Si escau, Antonio Rossi ha aportat una important informació valuosa sobre això. «Una de les coses criticables d'Ortega Cano és que ha venut una història d'amor que sembla que els últims anys és problemàtica. Hi ha una idealització del matrimoni, Ana María ha viscut com el seu marit s'adorm  escoltant la seva exdona», ha conclòs.