Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat assumeix que el perill és real perquè els advocats volen destruir-la

Joaquín Prat explica les conseqüències que tindrà la nova docusèrie

Joaquín Prat sap que l'estrena de la nova docusèrie de Rocío Carrasco ha suposat una autèntica revolució a tot Mediaset. Les noves i incendiàries declaracions de Rociíto no han deixat ningú indiferent. La filla de Rocío Jurado ja no té por de ningú i encara menys de la seva família mediàtica.

Quan es va anunciar aquesta segona part de En el nom de Rocío, s'avisava que la seva família mediàtica, concretament, Ortega Cano i el clan Mohedano, serien els primers a ser assenyalats. Rociíto busca desemmascarar definitivament aquesta part de la família. No obstant això, tot a punt que les noves declaracions no seran en va i portaran molta polèmica.

Joaquín Prat en xoc: declaren la guerra a Rociíto

Si bé és cert que aquesta nova entrega va veure la llum ja fa un parell de mesos, no va ser en obert. Els capítols anaven arribant amb comptagotes a través de la plataforma de Mitele. Ara, la nova decisió de Telecinco és emetre'ls perquè tinguin un abast més gran.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat confirma en exclusiva els moviments d'Ortega. | Mediaset

Estava clar que aquesta segona part portaria molt d'enrenou: això és justament el que ha passat amb el capítol cinc de la docusèrie. Rociíto amolla tot el que pensa de José Ortega Cano. Hi parla sense tallar-se ni un pèl sobre les difícils situacions que ha presenciat entre Ortega i la seva mare: «Jo he viscut moltes situacions que no haurien d'haver-se produït mai. No ho anomeno discussions ni baralles. Dic el que he dit, situacions que no haurien d'haver-se produït», confessava Rociíto.

«La meva mare tenia caràcter, però no per a allò que aquí s'està explicant. Tenia caràcter amb mi, que era la seva filla, amb el seu germà, pujar a un escenari, etc. era una dona forta, deia no i posava les coses al seu lloc. Però no tenia caràcter per a determinades coses, perquè aquest caràcter estava sepultat, anul·lat. Igual que quan diuen que com pot permetre que a la seva filla li facin algunes coses. Ella no té capacitat emocional per a això. Crec que ho dic d'una manera fàcil d'entendre. Perd la força per a aquestes coses», relatava Carrasco.

Tanmateix, les paraules que han causat la discòrdia van ser les que la filla de La más grande dirigia cap a Ortega Cano, en aquest capítol: «Ella coneix què és José Ortega Cano. Té coneixement i informació de coses que ell fa i que no ha de fer. Durant un temps, el té curt lligat, no per gelosia. Suposo que a ella li semblaria una presa de pèl que ella se n'anés a treballar i saber que ell té una sèrie d'actituds a Espanya que ella no considera correctes», relatava Rocíito al capítol 5 de En el nombre de Rocío.

Joaquín Prat confirma els moviments que prendrà Ortega Cano

Joaquín Prat ha assegurat a El programa del verano, que totes les noves declaracions tindran greus conseqüències per a Rociíto. El presentador assegurava que Ortega Cano emprendrà mesures legals contra la filla de la Jurado.

Una reportera del programa confirmava a Joaquín Prat, en directe, que la intenció d'Ortega Cano de denunciar Rocío era real: «Des d'aquí podem dir a Rocío Carrasco que es vagi preparant perquè el torero ha estat molt contundent en dir que prendrà mesures legals», comentava la reportera a Joaquín Prat.

▶️ Vídeo del dia