Captura d'imatge del programa on surt Norma Duval.

Norma Duval i els crits que confirmen que està desesperada i que no aguantarà més

Llums i ombres al debut de Norma Duval a 'Masterchef'

Norma Duval està de tornada a la televisió. La coneguda vedette, que tanta presència televisiva va tenir al llarg dels anys 80 i 90, ha tornat. En aquesta ocasió, s'ha atrevit a formar part del divers elenc de Masterchef Celebrity7 i lluitar per convertir-se en una experta dels fogons.

Tot i això, tot sembla que les coses no han iniciat de la millor manera per a Duval. Sí, perquè aquest dilluns, 12 de setembre, TVEemetia el primer programa de l'edició. Un programa que ha estat, sens dubte, marcat per la polèmica actitud de la diva.

Primer pla de Norma Duval.
Norma Duval causa polèmica en el talent de cuina de TVE | Europa Press

Norma Duval protagonitza la primera topada de Masterchef Celebrity7

L'artista de varietats sempre s'ha mostrat afable i amb un gran somriure davant dels mitjans. No obstant això, no hi ha dubte que té un gran caràcter.

Precisament ha estat en aquest concurs de cuina on hem pogut veure la seva cara menys amable. I la culpable d'aquest canvi no és res més que la polifacètica Lorena Castell.

Lorena Castell al plató de 'Zapeando'
La presentadora Lorena Castell és un dels fitxatges de la nova edició de Masterchef| La Sexta

Casualitats de la vida, les dues estrelles ja van coincidir en el format d'Antena 3, El desafio. Però ha estat ara quan han saltat les espurnes entre totes dues.

Una baralla de dives en tota regla que ha deixat bocabadats els jutges i la resta de companys. Les coses es van sortir de control durant la valoració de Pepe, Samantha i Jordi a la prova per equips. Les dues concursants formaven part de l'equip blau i, durant el veredicte, van volar els ganivets, mai més ben dit!

▶️ Vídeo del dia

«Perdona que et digui, però tu a la nostra part no vas fer res. Res de res!», va dir Norma Duval. Lorena, que havia exercit de capitana, no va estar a l'altura, segons la vedette.

La presentadora i col·laboradora de televisió es va sentir desconcertada davant aquest atac. «Soc jo o el meu equip ara se m'està llençant a sobre?», deia amb perplexitat la catalana.

Tot i això, lluny d'acovardir-se, Norma Duval va continuar increpant-la, «ho sento, però cal ser clars. Tu de capitana, res de res. I en el que va fer Maria, tampoc vas fer res».

Tots aquests comentaris van fer que la tensió a plató augmentés ràpidament. Mentre Lorena intentava defensar-se de cada atac, la vedette no deixava intervenir a l'altra banda. Segons ella, «aquí s'han de dir les coses, perquè callar al final suposa un mal d'estómac».

Imatge oficial de Norma Duval a 'Masterchef'
Norma Duval va a totes a Masterchef | Masterchef

La desesperació de la presentadora va ser tal davant la situació que va preguntar: «Calles o no calles?». Norma Duval, ni curta ni mandrosa, va treure encara més les ungles: «Doncs no callo!, què et sembla?».

La baralla entre les dues dones va arribar a tal estat que Manu Baqueiro, que estava entre totes dues, va haver d'intervenir entre les dues aspirants. «Noies, noies: totes dues. Pau, pau!», va pronunciar separant els braços.

Aquesta reacció contrasta moltíssim amb el resultat de l'equip blau i és que, precisament, gràcies a Lorena és que es van salvar d'anar a la prova d'expulsió.

La primera entrega de Masterchef Celebrity ja ens deixa amb molts interrogants sobre el comportament de Norma Duval. Per exemple, serà aquesta una forma de generar polèmica per aguantar més al concurs?

La veurem protagonitzar més picabaralles com aquesta en el futur? La seva relació amb Lorena és totalment irreconciliable?

Per descomptat, caldrà esperar una mica més per conèixer com es mou la resta de l'edició. Una edició que té la sort de comptar amb rostres molt coneguts i interessants. És el cas de Patricia Conde, Daniela Santiago, Xavier Deltell, Ruth Lorenzo o María Escoté.