Primer pla de Makoke.

Makoke confirma que el bebè ha fet que ell vulgui tornar a ser el seu xicot

Makoke sent molt d'afecte per la seva família política

Makoke ja torna a ser a Eivissa. La mare d'Anita Matamoros no para quieta i les vacances, per ella, s'allarguen pràcticament de gener a desembre.

Makoke continua amb el seu alt ritme de vida, sempre amb un somriure a la boca i gaudint de la bona vida. Esmorzars, dinars o sopars en restaurants exclusius, gimnàs quatre dies per setmana, vestits de somni i tractaments per tot arreu.

Makoke es cuida i gaudeix de la vida sense complexos. A qui li qüestiona com finança el seu elevat tren de vida, els respon amb el seu somriure habitual i amb espectaculars posats a Instagram. I a qui l'enveja, els envia un petó afectuós, que la vida són dos dies i els enuigs produeixen arrugues.

Fins fa poc treballava a Viva la vida, però el programa es va acabar i actualment no té cadira a cap plató de Telecinco. Aquests eren els únics ingressos estables que percebia amb regularitat. De tota manera, Kiko ja va apuntar que havia rebut una bona herència familiar que li permetria viure sense gaires preocupacions econòmiques.

▶️ Vídeo del dia

A més, Makoke també té amics rics i influents a Eivissa, Punta Cana o Madrid. Això fa que es pugui permetre certs capricis, ja que la conviden sovint a festes diverses.

Makoke i l'enorme afecte que sent per la seva fillastra Laura

D'aquesta manera, l'ex de Kiko Matamoros presumeix habitualment de la seva família. Té dos fills biològics, Javi i Anita, molt actius també a les xarxes socials.

Makoke va estar sortint gairebé 20 anys amb Kiko Matamoros, fins que es van separar el 2018. Durant aquest temps ha estat convivint molts anys amb Diego i amb Laura Matamoros, els fills que Kiko va tenir amb Marián Flores. Quan es va produir l'inesperat divorci, Laura i Diego van carregar contra Makoke, encara que ella no els ho ha tingut mai en compte.

Makoke sempre ha dit que sent molt d'afecte per aquests joves que ha vist créixer. De fet, Laura i Anita són molt amigues i la relació entre Makoke i la seva fillastra és també força bona.

Per aquest motiu, Makoke s'ha alegrat moltíssim que Laura i el seu xicot, Benji Aparicio, s'hagin donat una segona oportunitat.

Laura Matamoros en un plató de televisió
Makoke té molt d'afecte per qui en el seu dia va ser gairebé la seva filla. | Mediaset
 

Makoke, una gran amant dels nadons

A Makoke li encanten els nadons. De fet, gaudeix amb bogeria de ser àvia, ja que Javi Tudela i la seva dona, Marina, van tenir un fill, Javier, que té un any.

Un bebè ha estat també el motiu pel qual la Laura i el Benji s'hagin donat una nova oportunitat, després d'haver trencat ja diverses vegades.

Segons ha explicat la influencer, «ara estem bé. Caldrà veure què passa, tot amb calma i ja està. Després d'una relació tan llarga, quan hi ha una crisi, cal saber portar-ho».

La fillastra de Makoke assegura que «no és fàcil ser mare, la gestió d'educar et desconcerta. Al final, si et sents segura de tu mateixa, te'n surts».

Visiblement contenta i molt recuperada de la seva recent operació de pit, assegura que el seu fill petit «és igual que Mati, no sé si deu ser perquè soc la mare, però el veig molt semblant a mi. També soc la que el consent més».

Matías i Benjamín són els dos fills de la parella, que viu un nou inici de la seva relació. Laura és escèptica, però alhora confia que les coses aniran bé ara. I és que l'arribada d'aquest bebè a les seves vides els fa veure la importància d'estar units.

«El paper de pare el fa bé. Al final, la paternitat és un paper molt difícil per a tots dos i cal saber-ho equilibrar. Nosaltres ho hem equilibrat bé, malament, bé malament...», explica Laura.

Tant Makoke com àvia com Laura com a mare es troben ara en plena tornada a l'escola dels petits de casa seva. Això sí, per a Makoke, el setembre no és sinònim de tornada a la rutina.