Foto de Kiko Rivera.

Kiko Rivera confirma que hi ha massa dubtes i que el matrimoni podria acabar malament

El DJ no veu gaire futur al matrimoni

Kiko Rivera li dona a la seva audiència una de freda i una de calenta. D'una banda, de vegades es mostra com un home tímid, bona gent i que només vol el bé al seu voltant. Altres vegades, es perd entre acusacions i dures declaracions, sense valorar bé les conseqüències de les seves paraules.

Així, després d'una etapa complicada, per les addiccions que ell mateix ha confessat, Kiko començava una etapa d'estabilitat familiar al costat de la model Irene Rosales. Fruit de la seva relació, naixien les seves dues filles, Ana i Carlota, i l'harmonia familiar regnava amb la seva mare i la seva germana Isa.

Però poc va durar la pau. En aquests darrers anys, Kiko ha lliurat una guerra sense caserna contra la seva mare, per culpa de l'herència que suposadament ha estat manipulant.

Al final, tampoc ha quedat gaire clar si realment Isabel Pantoja ha intentat 'estafar' el seu fill. Hi ha qui pensa que el que realment ha fet ha estat protegir els béns familiars, perquè ell no els dilapidés en les èpoques més fosques.

No es parla amb la seva mare, ni tampoc amb la seva germana Isa P. L'ha criticat en un parell de portades i la jove s'ha enfadat com mai. Amb ell i amb la seva dona, Irene, que també ha aprofitat per malmetre, prèviament cobrant diners per una exclusiva.

Així doncs, en poc temps es pot celebrar un esdeveniment familiar que posarà de manifest si hi ha possibilitat de reconciliació familiar. Almenys, així ho creia Kiko abans de conèixer les darreres informacions.

Kiko Rivera veu com la situació es refreda i el casament es posposa

Kiko Rivera va fer un intent de reconciliar-se amb la seva germana en directe, a la televisió. Ella no va voler i va dir que necessita més temps després de les dures paraules del seu germà.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera ha tingut gestos lletjos amb Isa i ara n'està pagant les conseqüències | CatalunyaDiari

Rivera pensa que un bon moment per signar la pau definitiva podria ser el dia del casament d'Isa amb Asraf Beno. La parella començava la relació dins d'un reality i s'ha anat consolidant amb el pas del temps fins a pensar en casament.

Tot i això, ja fa un parell d'anys que voldrien haver-se casat, però la pandèmia del coronavirus va truncar els plans de la parella, com ha passat amb milers de matrimonis.

Després de tot, ara que ja podrien casar-se, tanmateix, sembla que la germana de Kiko Rivera assegura que «no tenim pressa».

Volien que el casament fos al Marroc, però ja es plantegen altres escenaris «Crec que no serà allà, al final. Estem replantejant les coses», explicava.

A més a més, Isa sap que si es casa, és probable que la seva mare no vagi a l'esdeveniment. No està per festes i tampoc li ve de gust retrobar-se amb el seu fill. «Si veig que s'allarga molt, ens casem i ja està. Al final, l'important som nosaltres», ha dit Isa.

▶️ Vídeo del dia

Isa Pantoja no sap si convidarà el seu germà Kiko

Isa Pantoja no ha deixat d'estimar el seu germà encara que la portada en què va revelar que va estar a punt de suïcidar-se se li segueix clavant com un punyal al cor.

No sap encara si convidaria Kiko i Irene al seu enllaç, en cas que se celebrés. Si bé és cert que li agradaria que el seu fill Albertito tingués relació amb les seves cosines, ara això està encara del tot descartat.

Asraf, per la seva banda, és la baula feble d'aquesta història. En aquests moments no té feina coneguda i és Isa qui estira el carro familiar.

La jove estudia Dret, es guanya un bon sou com a col·laboradora televisiva i planifica minuciosament el seu futur. En canvi, Asraf sembla que es deixa portar, al seu costat, sense gaire veu ni vot.

A Kiko Rivera, el seu cunyat Asraf tampoc li cau força bé. Però, així les coses, arribarà a celebrar-se aquest casament i a reunir aquesta família que s'ha desmembrat aparentment sense solució?