Primer pla de Miguel Bosé mirant cap a un costat

Miguel Bosé aprofita que Nacho Palau està dèbil per fer l'impensable amb el seu fill

Bosé passa a l'acció davant la sorpresa de la seva exparella

Miguel Bosé ha estat l'home més important a la vida de Nacho Palau. Tots dos van compartir la seva vida durant molt de temps i la seva relació, que van mantenir en silenci durant anys, va acabar sortint a la llum pública, com no podia ser d'una altra manera.

Tot i els problemes legals pels quals s'han enfrontat pels seus quatre fills, ara tot ha canviat. Fa uns dies coneixíem que Palau havia estat diagnosticat d'un càncer de pulmó i la situació entre el cantant i l'escultor feia un gir de 180 graus.

La veritat és que tots dos s'han reconciliat. En un moment tan dur com el que està passant des de fa unes setmanes Nacho Palau, Miguel Bosé li ha allargat la mà. Així ho apunta la revista mexicana TV Notes.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Bosé ha pres una decisió sobre els fills de Palau

Fa dies ens vam assabentar que Bosé s'havia posat en contacte amb ell només conèixer la notícia. Sabia que havia de ser al seu costat i així ho havia complert un artista que ha estat al centre de la polèmica durant els últims mesos. Sobretot pel seu negacionisme amb les vacunes del coronavirus.

Ara el Miguel ha tret la seva faceta més humana i ha mostrat la seva preocupació per l'estat de salut de qui fos la seva parella.

Foto de Miguel Bosé.
Miguel Bosé pot jugar un paper molt important en la recuperació de la seva exparella. | GTRES
 

Segons aquest mitjà, un amic de l'escultor hauria confirmat que Bosé li ha assegurat que en cas que passés una cosa greu amb Palau, ell s'ocuparia dels seus fills.

Uns fills que van néixer per ventre de lloguer quan tots dos estaven junts. «Si passa alguna cosa, jo em faré càrrec dels teus fills», li hauria deixat anar l'artista, segons aquest mitjà.

«Miguel considera Nacho com l'amor de la seva vida»

«Per fi, hi va haver una mica de pau entre ells. Tanmateix, el que definitivament els va acostar va ser el diagnòstic de Nacho», expressa aquesta font.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau i Miguel Bosé tenen quatre fills. | CatalunyaDiari
 

«Aquesta notícia va ser un cop molt fort per a Miguel. Encara que ja fa sis anys que estan separats i han tingut problemes legals, Miguel considera Nacho com l'amor de la seva vida. Imagina't, 26 anys junts», afirma aquest amic del valencià.

«Li van impactar tant les paraules a Miguel que, immediatament, va enviar els seus dos fills a Espanya perquè estiguessin uns dies amb Nacho i li injectessin ganes de viure», explica.

Nacho Palau ja ha iniciat el tractament contra el càncer

Nacho Palau deixava els seus seguidors de pedra quan fa tot just un mes comunicava a través de les xarxes socials que estava malalt de càncer.

Foto de Nacho Palau
El valencià va deixar tothom sense paraules quan va revelar la seva malaltia. | Instagram @nachopalau
 

A través d'un breu comunicat al seu compte d'Instagram, li va posar nom a la malaltia que patia des de feia unes setmanes. «I puc confirmar després de moltes proves mèdiques que estic passant un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, que començaré immediatament», sostenia.

«Sento haver estat desconnectat últimament, però avui dia em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia. No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu una part fonamental en la meva recuperació», deia el comunicat després del qual Bosé va reaccionar de la millor manera.

Ara, l'escultor valencià es troba en ple tractament, i a tots els va espantar que hagués de ser ingressat al tercer dia de tractar-se amb quimioteràpia. Per sort, ara Palau ja està més recuperat d'aquell ensurt.