Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Pedro Sánchez i la seva dona Begoña Gómez

La dona de Pedro Sánchez confirma que fa anys que amaga un secret

Pedro Sánchez ha vist descobrir-se una dada curiosa de la vida de la seva parella

Pedro Sánchez té un matrimoni consolidat des de fa anys amb Begoña Gómez, amb qui té dues filles. Ella és el seu principal suport en els moments difícils i el pilar de la vida personal, que intenta mantenir allunyada del focus mediàtic. Però la seva dona genera un enorme interès i esdevé habitualment personatge de la premsa rosa, com ha passat ara.

Ha sortit a la llum un secret que la bilbaïna fa un temps que oculta. Es tracta que té alguna cosa en comú amb la reina Letícia. Ens estem referint que totes dues s'han fet el mateix retoc estètic.

Pedro Sánchez veu revelar-se el que les uneix

El president del Govern és conscient que Begoña, a més de ser una apassionada de la feina, es preocupa molt per la seva imatge. Per això sempre que acudeix a un acte públic intenta lluir les millors gales i l'aspecte més envejable. I precisament aquesta circumstància l'ha portat a fer-se diferents retocs estètics en els darrers anys.

Ara, en concret, s'ha desvelat que la dona del líder socialista i la de Felip VI s'han fet el mateix procediment. Sí, s'han sotmès a un canvi als seus pòmuls per lluir molt més atractives i, fins i tot, més joves.

Begoña Gómez
Pedro Sánchez ja sap que la seva dona, Begoña Gómez, i la reina Letícia s'han fet el mateix retoc | GTRES

Pilar Eyre, al seu bloc per a Lecturas, és la que ha explicat que l'última millora d'imatge de Letícia, mostrada durant l'estiueig a Palma, ha estat als pòmuls. Sobre això, ha afirmat que ha estat el mateix retoc que s'ha realitzat la dona de Pedro Sánchez. Li proporcionava un aspecte ufanós i saludable i li permetia prescindir (gairebé) del maquillatge.

D'aquesta manera, s'ha posat de manifest que les dues dones han aconseguit lluir els últims mesos una pell més llisa i més atractiva. Això sí, totes dues també coincideixen a haver-se sotmès a l'atenuació de les línies que uneixen la boca i el nas. Gràcies a això, han aconseguit que les seves faccions siguin més suaus i menys dures.

Pedro Sánchez coneix altres coses que les uneixen

El màxim dirigent de l'Executiu ha sabut, així, què té en comú la mare dels seus fills amb la dona de Felip VI. Però possiblement sàpiga que hi ha moltes altres coses que les uneixen.

Per exemple, totes dues comparteixen convertir-se de forma habitual en 'víctimes' de rumors i notícies de tota mena. N'és una bona mostra que de la dona de Pedro s'ha publicat que està 'enxufada' professionalment i, fins i tot, s'ha especulat que és transsexual. De Letícia es parla habitualment del seu passat, de l'educació fèrria que té amb les seves filles i dels seus conflictes familiars.

L'abans i el després de Begoña Gómez
Begoña i Letícia s'han fet el mateix retoc estètic | Espejo Público

Això no és tot. A més, comparteixen la seva passió per la moda, per això en totes les seves aparicions públiques opten per estilismes molt actuals. Tant és així que per ells també es converteixen en protagonistes de l'actualitat més d'una vegada.

I, per si no n'hi hagués prou, coincideixen que volen mantenir la seva vida privada el més allunyada possible dels mitjans. Una raó que porta aquestes dues dones a, entre altres coses, sempre gaudir de vacances en família fora de les càmeres. Volen mantenir la seva intimitat fora de perill i, en especial, les de les seves filles, que són, per a elles, el més important que tenen.