Paula Echevarría

Paula Echevarría no li donarà més oportunitats perquè li causa sentiments dolents

Paula Echevarría és el flamant nou fitxatge de 'Got Talent'

Paula Echevarría ha començat una nova etapa a la seva vida després del naixement del seu segon fill, Miki. La model i influencer asturiana, de 44 anys, ha sabut reinventar-se a si mateixa després d'una reeixida etapa com a model i actriu.

El mercat és cada cop més competitiu i la interpretació no sempre és un camí estable i amb bons papers. Per aquest motiu, Paula ha explotat molt més el seu paper de celebrity i les seves xarxes socials, en què arreplega 3,6 milions de seguidors.

Passada ja la tempesta mediàtica que va suposar el seu divorci de David Bustamante, Paula està feliç amb la seva parella actual, l'exfutbolista Miguel Torres. El fruit d'aquesta felicitat va arribar fa poc més d'un any, amb el naixement de Miki. Paula complia, així, el seu somni de tornar a ser mare i de donar un germanet a la seva filla gran, Daniella.

Ara que Miki ja té gairebé un any i mig, Paula torna a reincorporar-se a la seva vida laboral. Ha dedicat el primer any del nadó a estar amb ell, a cuidar-lo i a viure aquests bonics moments, pràcticament sense treballar. Ara comença una nova etapa en què vol tornar a brillar en una altra faceta, a més de la maternal.

Així, fa poc s'anunciava el seu flamant fitxatge com a jurat de Got Talent, el programa que Telecinco ha estrenat aquest mes de setembre. Paula, juntament amb Edurne, Risto Mejide i Dani Martín és l'encarregada de valorar els artistes (o personatges) que acudeixen al programa.

Poc s'imaginava Paula que es trobaria amb una cosa que l'ha fet gairebé vomitar.

Paula Echevarría i el fàstic en directe que no esperava sentir

Paula Echevarría, amb els seus companys, esperava expectant la propera actuació de Got Talent. El programa és, en teoria, un planter per al talent artístic. Tanmateix, i com que les audiències escassegen, cada cop més s'opta també per personatges rars i estrambòtics, amb habilitats peculiars. És el cas de Rutt Mysterio, un italià que ostenta el rècord Guiness pel rot més llarg.

Amb aquest èxit, la seva actuació podia ser moltes coses, però no agradable. És el que ha pensat Paula Echevarría quan ha sentit el primer rot de l'home. Ha interpretat Maria de Ricky Martin, amb un talent musical nul, però amb la gràcia d'incloure-hi eructes enmig de l'actuació.

Foto de Paula Echevarría i Dani Martín a Got Talent
Paula Echevarría no s'ho podia creure i va prendre una decisió | Telecinco

«Quin fàstic! Vomitaré!», ha exclamat Paula en sentir Rutt. Edurne, al seu costat i igualment incrèdula davant l'espectacle també barrejava les cares de repulsió amb les rialles. «Ha estat un rot, això?», preguntava incrèdula Edurne. «Un? En van tres», responia Paula escandalitzada.

A Paula va començar provocant-li rialles, però va acabar sentint veritable fàstic davant d'aquest personatge. No parava de repetir entre crits «Quin fàstic!».

Aquest surrealista espectacle es produïa amb Risto Mejide aïllat per uns auriculars en què sonava Vivaldi. Ell havia de jutjar l'actuació únicament pel que veiés, sense escoltar res.

Paula pren una decisió i elimina el personatge de la seva vida

Paula Echevarría va ser la primera a donar-li al botó que serveix per eliminar els concursants o per donar-li una nova oportunitat. «Prou!», va demanar, prement enèrgicament i optant per eliminar Rutt. Edurne la va seguir, força escandalitzada, també, per tanta escatologia.

Per contra, Dani Martínez, divertit i rient tota l'estona li donava una oportunitat a l'italià i optava per un 'sí' inesperat. Risto, per la seva banda, no va escoltar res. «Doncs això que t'has estalviat», li va dir la Paula.

Fidel al seu esperit contradictori i rebel, es va deixar portar pels consells de Dani i va optar per un vot positiu, cosa que va desfermar els aplaudiments del públic. Paula Echevarría, no ho podia creure.