Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'

Patricia Pardo fa el pas final i un dels seus amics confessa que sent per ella

Patricia ha rebut un missatge que no s'esperava

Patricia Pardo s'ha convertit en una de les presentadores més importants de Telecinco, ja que ha aconseguit una cosa realment complicada. Està substituint Ana Rosa Quintana i les dades d'audiència es mantenen estables, ningú no ha notat cap canvi. La líder del programa està lluitant contra una malaltia molt dura, però pot estar tranquil·la perquè el seu llegat està en bones mans.

▶️ Vídeo del dia

Patricia Pardo ha acaparat l'atenció de tots els mitjans perquè fa uns mesos va començar una relació sentimental amb un important famós. Estem parlant de Christian Gálvez, que acabava de separar-se de la seva dona i va rebre força crítiques. Els espectadors van coincidir en alguna cosa: Pardo no era responsable de res del que havia passat amb Almudena Cid.

Patricia prefereix mantenir-se lluny dels escàndols, no se sent còmoda parlant de la seva vida privada i ha optat per portar un camí discret. Però sap que cap secret dura per sempre i que el millor per rebaixar l'interès és normalitzar certes situacions. Per això passeja tranquil·lament amb el seu nou xicot i ha reconegut diverses vegades que n'està enamorada.

Patricia ha fet el pas final, un pas que mai no hauria pensat: cada vegada és més oberta i té més confiança amb els curiosos. Un dels seus grans amics, el seu company Joaquín Prat, se n'ha adonat i s'ha permès el luxe de fer-li una broma. Sap que és força vergonyosa, per això l'ha 'piropejat' a l'inici d'El Programa de Ana Rosa.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat i Patricia Pardo gaudeixen d'una bona relació als platós | Mediaset

«Que bé que et queda el verd, estimada», li ha comentat Joaquín mentre ella ajupia el cap i intentava canviar de tema. El comunicador ha confessat el que sent i l'audiència ha aplaudit la valentia, ja que ha creat un moment molt divertit. «La que de verd es vesteix de maca es té», li ha recordat Prat en to distès.

Patricia Pardo respon al toc d'atenció

Patricia, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, ha aguantat estoicament la broma del seu company. Fins i tot ha entrat en el joc i li ha contestat amb un refrany: «El que de verd es vesteix, la seva bellesa s'atreveix». Després li ha agraït la floreta amb un «quin riure, moltes gràcies» i Joaquín s'ha donat per satisfet.

Pardo ha travessat una situació força delicada perquè no esperava que la seva relació amb Christian Gálvez sortís tan aviat. Portava un any separada quan es va enamorar del presentador, però ell acabava de trencar amb Almudena Cid. El programa Socialité va publicar la notícia i cap dels protagonistes va perdre el temps a inventar-se excuses.

Primer pla de Patricia Pardo somrient
Patricia Pardo ja no dissimula la seva relació amb Christian Gálvez | Instagram

La substituta d'Ana Rosa Quintana coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que el millor és explicar la veritat. Està cansada de continuar dissimulant, sap que no té res a amagar i necessita proclamar el seu amor als quatre vents. Ella és més prudent, però Christian li ha llançat diverses declaracions públiques a través dels seus programes.

Patricia Pardo està ansiosa pel retrobament

Patricia exerceix de líder a El Programa de Ana Rosa, però sap que no és el seu lloc i està desitjant que torni la presentadora titular. Segueix de prop la recuperació de Quintana i sap que el final s'aproxima, per això s'ha relaxat força. Està més còmoda i ha fet el pas que tothom esperava: és molt més propera amb l'audiència.

Pardo vol tornar a abraçar la seva companya perquè sap que això només vol dir una cosa: que s'ha recuperat de la seva malaltia. Els amics d'Ana Rosa Quintana sempre han sabut que superaria la sotragada, ja que sempre ha estat una dona forta i lluitadora. Cada cop falta menys perquè reprengui les regnes de l'espai que l'ha convertit en una estrella.