Ana Obregón reapareix aplaudint al personal sanitari a Barcelona

L'actriu està a la ciutat comtal fent companyia al seu fill, qui lluita contra un càncer des de fa 2 anys

Imatge d'arxiu d'Alex Lequio
Ana Obregón està a l'hospital en què està ingressat el seu fill pel càncer que pateix | Redacció

Ana Obregón roman a Barcelona amb el seu fill, que està ingressat lluitant contra el càncer que pateix des de fa 2 anys. L'actriu ha aparegut amb un somriure i aplaudint els sanitaris pel seu esforç en la pandèmia del coronavirus. Obregón ha sortit aquests dies, tal com assenyala 'Informalia' fent-se ressò d'Hola', a la terrassa de l'habitació de l'hospital en què es troba Álex ingressat per aplaudir a les vuit del vespre.

Una família unida

L'acompanyen també el pare del seu fill, Alessandro Lequio, i la seva parella del jove, qui habitualment viatja a Barcelona per estar amb ell. Ella, a més, també ha sortit amb Obregón a aplaudir alguna tarda.

Segons relata 'Informalia, el tractament d'Álex a Barcelona té una durada de tres mesos. Els seus pares estan més units que mai i donant suport al seu fill durant aquest infern, ja que, per culpa del càncer, Álex entra en el grup de risc en cas de contagiar-se de Covid-19.

La presentadora ha aparcat temporalment els seus projectes professionals per estar amb ell. De fet, va cancel·lar Falso Directo, una obra teatral que s'havia d'estrenar el pròxim agost al Teatre Amaya de Madrid. 


Comentaris

envia el comentari