Ana Obregón amb un somriure

Ana Obregón i la seva filla no estan soles a Miami: la persona amb qui viuen

Ana Obregón hauria demanat ajuda

Ana Obregón feia molt de temps que ho tenia al cap: la decisió no ha estat fruit d'un dia. Tot i que en pot donar l'aparença, l'entorn de l'actriu assegura que no ha deixat res a la improvisació. 

La periodista Sandra Aladro, una de les responsables de l'exclusiva de la filla de l'Obregón, ha destacat ara a Telecinco que l'actriu havia traçat l'operació amb bisturí. Volia «solitud» i només compartir aquest moment tan especial amb el seu entorn més íntim: va viatjar sola als Estats Units i va comunicar la decisió que havia pres a les seves dues germanes i a Alessandro Lequio

On viu Ana Obregón?

Ana Obregón, segons ha explicat Sandra Aladro, ha llogat un apartament a Miami que està molt lluny de l'hospital on va néixer la nena. Això no és casual: volia despistar i no donar cap indici del que passava perquè volia ser tan discreta com sigui possible. No és cert que hagi venut les primeres fotos de l'Anita, la seva bebè.

Ana, tal com han explicat a 'Fiesta', ha contractat «una cuidadora perquè l'ajudi a cuidar la seva filla a Miami». Totes tres comparteixen casa a la ciutat esmentada, estan juntes i a prou feines surten al carrer per evitar les mirades d'estranys. Obregón ha triat un luxós edifici que compta amb mesures de seguretat molt potents, però cap precaució és poca.

Ana Obregón i la seva portada a la revista ¡Hola! amb la seva nova filla
Ana Obregón ha tornat a ser feliç | Catalunya Diari

Ana ho té tot ben lligat i sap qui serà el tutor de la seva Anita Lequio en un futur, però de moment cal esperar. Encara hi ha molts dubtes sobre la taula i només pot ser ella la que els resolgui. «Jo estic desitjant que doni una exclusiva i ho aclareixi tot, ha de parlar de tots els temes», explica Nuria Marín a 'Socialité'.

Obregón és l'única que pot desmentir el mite que s'ha creat i tancar la història d'arrel, una història força polèmica. Han assegurat que Anita no és el seu descendent, diuen que podria ser filla del mort Aless Lequio. Aquest rumor cada cop pren més força, però no hi ha res confirmat i de moment tot són especulacions.

Ana Obregón està ben acompanyada

Ana no ha volgut rebre visites i els seus amics íntims reconeixen que tampoc l'haurien pogut visitar a Miami. «Jo estic treballant, tant de bo hagués pogut anar», comenta el seu amic Raúl. Tot i això, no està sola i viu «amb una tata» que l'està ajudant amb les tasques del nadó.

Obregon no pot estar als Estats Units per sempre i cada vegada falta menys perquè agafi un avió de tornada. És el moment més esperat, però mentrestant gaudirà de la seva filla, que està molt ben atesa. Totes dues estan vivint amb una bona professional que s'encarrega de totes les necessitats.