Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón revela el secret sobre el seu fill Aless Lequio: preparada per explicar-ho

Ana Obregón anuncia una notícia molt esperada

Ana Obregón acaba de revelar un secret de domini públic sobre el seu fill Aless Lequio. Abans de morir el maig del 2020 amb 27 anys, el noi li va deixar un encàrrec. Ella ha fet tot el possible per complir amb la seva voluntat i així fer realitat un dels seus grans desitjos.

Des que va morir, la vida de la comunicadora ha estat marcada durant tot aquest temps per l'absència del noi. No ha aconseguit superar aquesta pèrdua i contínuament el recorda amb gran afecte. A més, s'ha preocupat de continuar el seu llegat, sobretot pel que fa a la lluita contra el càncer.

Ana li va prometre al seu fill abans que morís que continuaria amb la fundació que porta el seu nom. Es tracta d'una organització sense ànim de lucre que recapta fons per investigar contra aquesta malaltia. Però també hi havia un altre projecte en què havia posat molt d'interès.

Es tractava d'un llibre que no va arribar a escriure del tot i que ara és la seva mare qui n'esgota les últimes pàgines. «Fa més de vuit mesos que estic immersa en l'escriptura del llibre que portarà al seu interior la joia que vas començar», va escriure la presentadora. Avançava que «el mes que ve estarà acabat».

Recorda que després d'una quimioteràpia, Aless li va dir el que faria un cop finalitzés l'obra. «La publicaré i donaré els beneficis a la investigació del càncer», va apuntar.

Ana Obregón passejant per Eivissa
Ana Obregón acabarà el llibre del seu fill d'aquí a un mes | INSTAGRAM (@ANA_OBREGON_OFICIAL)

És un llibre molt personal que va començar a escriure a l'hospital. Allà hi detalla com és la vida d'un jove amb aquesta malaltia. Ens trobem davant d'una història molt humana que possiblement emocionarà el lector.

 

Ana Obregón només va pensar en ell

Ana Obregón ha tret forces d'on no n'hi havia per fer realitat el desig del noi. En qüestió d'uns mesos farà tres anys de la seva mort, però no va ser fins ben poc quan ella va decidir reprendre el projecte.

Va explicar que ja té títol i portarà el nom d' El chico de las musarañas. Era una frase que la comunicadora deia a Aless quan era petit.

Indica que «no el vas poder acabar. M'envaeix la ràbia i el dolor infinit per tot», va escriure ella a les seves xarxes socials. Però, se sent molt orgullosa per tot el que recullen aquestes pàgines.

«Vull que sàpigues l'emoció i l'orgull que sento quan una de les millors editores em diu que el que vas escriure és impressionant», va destacar. Pel que sembla, tenia un gran talent per a l'escriptura i per plasmar en un llibre tots els seus sentiments en una època tan delicada.

Confessa que «l'acabaré per tu, per inspirar, per conscienciar. Per a la teva fundació, per a la investigació del càncer». Però, sobretot «per aprendre a apreciar cada instant d'aquest regal anomenat vida».

Ana Obregón es va armar de valor al juny

Ana Obregón comunicava el juny de l'any passat que reprenia el llibre que havia deixat a mitges Aless. Admetia que «vaig trigar gairebé un any a poder-lo llegir», però també tenia clar que «el seu talent per a l'escriptura no podia quedar en un calaix».

D'aquí a poc temps ja es podrà adquirir l'obra a les llibreries. A més,  com ella va revelar, els diners recaptats aniran destinats a la lluita contra el càncer, com havia proposat el seu fill.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Aless continua estant molt present per Ana Obregón | Catalunya Diari

Possiblement, aquesta tasca d'escriptura ha servit d'alliberament a la presentadora. Ve d'una època una mica delicada. I és que fa poc, al setembre, va morir el seu pare Antonio, a qui estava molt unida. Va suposar una altra cop dur per a ella.

Ana Obregón havia perdut un any abans la seva mare. Per tant, en poc més de dos anys va haver d'acomiadar les tres persones més importants de la seva vida.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp