Jordi Hurtado y Rosa Palau en un acto promocional

Jordi Hurtado no ho pot amagar més: la riquesa que ha guanyat gràcies a la televisió

Jordi Hurtado acumula una important suma de diners fruit del seu treball a la televisió

Jordi Hurtado és una de les cares més populars de la televisió. El seu nom va sempre de la mà del programa que ha presentat més de 25 anys, Saber y ganar. Aquesta permanència l'ha portat a convertir-se en el presentador més longeu de la televisió i a aconseguir un patrimoni que no amaga.

Natural de Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, el presentador va començar a la ràdio amb programes com La ràdio al sol, a Ràdio Barcelona. Va ser un espai que es va alçar amb el premi Ondas el 1982. L'any 1985 Hurtado va passar a la petita pantalla presentant a TVESi lo sé no vengo.

 

Jordi Hurtado és el presentador més longeu de la televisió

Un paper, el de presentador de concursos, del qual ja no se n'ha desvinculat. La liga del millón, Pictionary, Carros de juegos o ¿Cómo lo hacen? en són diversos exemples. Però, més endavant va fitxar a La 2 per Saber y ganar el 1997, tot un referent a la televisió espanyola, i gràcies a aquest ha aconseguit una important suma de diners.

Ha dedicat tota la  seva vida al periodisme, però mai va fer-ne la carrera. L'experiència a la ràdio i a la televisió l'ha portat a dedicar-se a la comunicació. Després de més d'un quart de segle al concurs, té els seus propis trucs. Per exemple, no fa servir orellera ni teleprompter, com altres presentadors. Llegeix el guió i quan el pilot vermell s'encén ho deixa tot a la improvisació.

El secret de l'eterna joventut de Jordi Hurtado

Després de tants anys darrere del mateix espai televisiu són molts els que qüestionen la seva possible immortalitat. Hurtado té clars els motius pels quals aconsegueix mantenir-se jove. «El fet de mantenir-se actiu, encara que no faci esport, i de tenir una feina absolutament vocacional t'omple de salut, fujo del sedentarisme i intento estar molt actiu sempre».

Fins i tot el 2018, va protagonitzar un anunci a FOX de la nova temporada de The Walking Dead. Era un vídeo que feia una picada d'ullet a l'eterna joventut d'Hurtado, que apareix identificat amb un zombie.

Es diu que és un dels presentadors més ben pagats de la televisió. Cobra uns 500.000 euros anuals, que multiplicats pels 25 anys que porta en emissió el programa, sumarien uns quants milions d'euros.

En xifres, el concurs Saber y ganar ja ha aconseguit 24 temporades i 6482 programes. Més de 2200 participants han passat pel plató i s'han repartit 6.600.000 euros en premis. De la mateixa manera, el seu presentador pot presumir de tenir una gran estabilitat econòmica.

El patrimoni del presentador de Saber y Ganar

Hurtado ha sabut invertir els seus ingressos i té una empresa amb comptes sanejats, Misola Produccions SL, dedicada a les activitats auxiliars de les arts escèniques. Compta amb un actiu de 610.000 euros, i va obtenir uns beneficis nets durant el 2019 de 38.000 euros. L'empresa, fundada el 1993, té un capital social de 3000 euros.

Quant a la seva vida personal, està casat amb Rosa Palau. La parella té tres fills, Mireya, Laia i Jordi. Viuen en un espectacular palauet d'1,2 milions d'euros ubicat a una muntanya de Collserola, a Molins de Rei, municipi proper a Barcelona.

Imatge de Jordi Hurtado amb la seva dona, Rosa Palau
Jordi Hurtado està casat amb Rosa Palau des de fa més de 30 anys | Catalunya Diari

L'habitatge està situat en una finca de 621 metres quadrats, amb 472 metres construïts. Dividida en dues plantes, disposa d'un gran jardí i d'una piscina. Pel que fa a l'arquitectura predomina el color blanc, les línies rectes i un fantàstic porxo amb vistes a la muntanya.

El seu patrimoni és fruit de molts anys de treball com a comunicador. I és que el presentador, que el 2022 va fer 65 anys, de moment no pensa en la jubilació, així ho confirmava el dia del seu aniversari.

«Efectivament, avui és el meu aniversari i us donaré una exclusiva… No penso jubilar-me! Continuaré cada tarda a La 2 de Televisió Espanyola a Saber y Ganar».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp