Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Dol a Telecinco per una trista pèrdua: «No sé com explicar el dolor que sento»

Borja Prado és conscient que una de les persones de Telecinco està passant per un mal moment

L'equip de Borja Prado, a Telecinco, se solidaritza amb aquest personatge. I és que ha mort recentment una persona molt propera a ell. Fa poc que va estar en un 'reality' del programa i avui li toca plorar aquesta dura pèrdua que ha suposat la mort del seu pare.

El focus avui a Telecinco va dirigit al famós Hugo Paz, que ha perdut el seu pare recentment. Hugo va saltar a la fama per Mujeres y hombres y viceversa, programa en què va entrar com a pretendent per després convertir-se en tronista. Va pretendre Jenny Lara, Alba Casillas i Sofía Suescun, amb qui va arribar a tenir una relació.

Imatge d'Hugo Paz a 'Mujeres y hombres y viceversa
Hugo Paz va saltar a la fama gràcies a 'Mujeres y hombres y viceversa' | MEDIASET

Al llarg dels anys, la seva carrera a Telecinco no ha fet més que créixer. D'això també era molt conscient la seva mare, que de tant en tant ha hagut d'anar a platós a defensar-lo.

Borja Prado recorda l'extronista en aquests moments tan durs

Fa poc més d'un mes, Hugo explicava que al pare li estaven fent diverses proves a l'hospital. Tot i això, ningú s'esperava aquest final. Aquestes són les paraules que l'extronista ha dedicat al seu pare: «Hola, Papa, hola, amic meu. Per què tan ràpid, pare?»

Amb aquestes paraules que acompanyaven un vídeo en què Hugo compartia moments que havia viscut amb el seu pare se n'acomiadava.

«Te n'has anat i t'has endut una part de nosaltres amb tu. No sé explicar el dolor tan immens que sento i sentiré la resta de la meva vida. Has estat el meu millor amic i el meu pare, donant consells clars i durs en els meus pitjors moments. Fent-me costat en tot moment i alegrant-te de totes les coses bones que m'han anat passant a la vida.Gràcies per inculcar-nos a tota la família uns valors tan bonics.Per cert, pare, no saps quanta gent ha vingut a acomiadar-te, ha estat increïble. Sé perfectament que ens cuidaràs i protegiràs des del cel».

Aquests han estat tots els companys de Telecinco que li han donat el seu condol

Molts han estat els companys de cadena que han volgut enviar un missatge a l'extronista. Alejandro Nieto, guanyador de Supervivientes: «'Illo', quin cop tan dur, Hugo de 'miarma'... És ara mateix i em cauen les llàgrimes, no he pogut estar amb tu 'picha' perquè estic a les Canàries, però saps que aquí em tens i que quan torni et buscaré».

Ha rebut molts comentaris també de diverses persones que va conèixer al seu pas per La isla de les Tentaciones, on es va deixar portar amb Tania Deniz, concursant ara de Pesadilla en el Paraíso. Així,doncs, li ha comentat la publicació el mateix Samu, exparella de Tania, i altres com Isaac Torres, Simone o Manuel.

Imatge d'Hugo Paz i Tania Deniz
Samu, l'exparella de Tania, va comentar a la publicació on s'acomiadava del seu pare | MEDIASET

A la vegada, ha rebut el suport d'amics de cadena com Iván González, amb qui té una relació d'amistat molt bonica: «Molta força, germà meu». Tampoc van faltar els comentaris de part de molts dels seus companys de Supervivientes de l'edició del 2018, la qual va guanyar Sofía Suescun.

Amor Romeira, Víctor Sandoval, Alberto Santana, Pol Badia, Claudia Martínez, Gonzalo Montoya i Jorge Moreno van ser altres de les personalitats de Telecinco que també es van bolcar en la seva pèrdua i dolor.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp