Foto d'Emma García

Emma García, en xoc pel cas Dani Alves: «Em va deixar tocada. Que denunciï, per favor»

El cas de Dani Alves ha tret a la llum una altra agressió sexual

Dani Alves s'ha convertit les últimes setmanes en notícia pel seu ingrés preventiu a la presóde Brians 2. El brasiler, ex del Barça, ha estat acusat d'un delicte d'agressió sexual a una noia a la discoteca Sutton de Barcelona. Un cas que ha commocionat tothom i que ha permès desvetllar-ne un de similar d'un altre futbolista.

En concret, ha estat Emma García la que a Fiesta ha revelat que una noia s'hi ha posat en contacte. Ho ha fet per explicar-li que a la seva germana li va passar el mateix que a la noia que ha denunciat el brasiler. Va patir abusos d'un altre jugador de futbol.

La situació de Dani Alves revela un altre delicte

L'exculé és al focus mediàtic al nostre país i fora del nostre país. El fet d'haver estat acusat d'un delicte tan greu l'ha portat a presó sense fiança. I hi ha un gran interès per conèixer com va avançant el cas.

D'aquesta manera, Dani ha ocupat una part important del temps del programa Fiesta aquest dissabte. S'ha parlat del seu dia a dia a la presó així com també del protocol que existeix per afrontar casos com el seu. Sense passar per alt que, de la mateixa manera, s'han posat sobre la taula els missatges insultants que en rep la seva dona, Joana Sanz.

Així mateix, s'ha volgut ressaltar la valentia de la víctima en denunciar. Víctima que està veient que el seu testimoni punyent s'està ratificant amb les imatges de les càmeres de la discoteca. I fins i tot amb les empremtes que s'han obtingut de la cambra de bany on van succeir els fets.

Imatge de Dani Alves jugant a les Olimpíades de Tòquio
Dani Alves és notícia a Diario | Europa Press

Emma García: «Em va impressionar»

I en abordar tot això, Emma García ha revelat una cosa rellevant. Ha manifestat: «Explicaré una cosa que em va impressionar molt l'altre dia. Quan vam parlar del tema, vaig sortir del programa i un dels missatges que tenia a Instagram era una noia que a la seva germana fa molts anys li havia passat el mateix amb un futbolista».

«Em deia que la seva germana no ho havia denunciat i que aquesta, malgrat el temps, no havia recuperat la seva vida. No ho ha fet ni psicològicament ni en general».

A això hi ha afegit: «Aquesta noia em deia que estava molt bé que aquests casos surtin a la llum. Em va emocionar i em va deixar tocada aquesta història. Per això dic que tant de bo segueixi existint aquesta valentia per part de les víctimes».

«I també tant de bo continuï existint aquest protocol perquè les persones puguin denunciar, sigui famós o no l'agressor. Que es denunciï, per favor».

Dani Alves, conscienciat a la presó

El jugador brasiler ha decidit trencar el silenci en les darreres hores. Així, La Vanguardia ha recollit que Dani sembla que ha parlat a la presó sobre la seva situació. Pel que sembla, ha dit: «Acceptaré el que vingui».

«Me'n vaig anar de casa amb 15 anys i he superat durant la  meva vida situacions molt difícils i complicades. Aquesta serà una més que passarà. No m'espanta res».

Imatge d'un primer pla del futbolista Dani Alves.
Dani Alves ha parlat de la seva situació des de la pressó | EP

És més, fins i tot sembla que ha negat haver comès el delicte esmentat. Es publica que Alves ha afirmat que la relació sexual va ser consentida i que si la va negar en un primer moment va ser per por a la reacció que tindria la seva dona.

A més, s'ha sabut que l'advocat del futbolista ha interposat un recurs d'apel·lació per aconseguir que el defensat sigui posat en llibertat provisional. Per convèncer la jutge que no fugirà, indicarà que Dani romandrà al seu domicili de Barcelona fins que se celebri el judici. És més, li proposarà que el brasiler porti una polsera telemàtica.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp