Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luis Gil

José Luís Gil ja sap que 'La que se avecina' ha pres una decisió amb el seu personatge

José Luis Gil és conscient d'allò que ha succeït

José Luis Gil, igual que la resta d'actors de La que se avecina, ja s'ha assabentat sobre què ha passat amb un dels seus personatges més icònics. A causa d'un error garrafal, un dels seus actors pot canviar la trama completa de la nova temporada o fins i tot no aparèixer si fossin certs els rumors. Tot i això, és tot una cosa que ha causat molt enrenou a les xarxes socials.

L'altre dia Jordi Sánchez, company i amic de José Luis Gil, que encarna el popular Antonio Recio a La que se avecina, es va tornar 'trending topic' a Twitter a Espanya. Per què? Doncs no és degut a cap nova escena de la sèrie que hagi transcendit ni per res que hagi fet ell. Si no per un error comès per Antena 3.

Imatge de José Luis Gil a la sèrie 'La que se avecina'
José Luis Gil és molt bon amic de Jordi dins i fora de La que se avecina | Cadena SER

José Luis Gil va ser conscient que el personatge d'Antonio Recio va perillar durant uns moments

Tothom estava al·lucinant amb l'error que va cometre la cadena, concretament el programa matinal Espejo Público. I és que, si volien pujar en audiències i que es parlés d'aquest espai televisiu, la veritat ho han aconseguit.

Espejo Público és un programa matinal emès a Antena 3 que es dedica a l'actualitat informativa. Així, fa dues setmanes, Susana Griso comentava les noves penes que podrien tenir els polítics fugits del procés. A la pantalla, sortia el nom de tots junt amb una fotografia.

Imatge dels exiliats polítics a Antena 3
Espejo Público es va equivocar amb la fotografia del company de José Luis Gil a La que se avecina | Antena 3

Un d'aquests polítics és Jordi Sánchez, que es diu igual que l'actor, amic i company de José Luis Gil. Així, el programa sense esforçar-se gaire, va posar una de les primeres fotografies que apareixia a Google quan tecleges Jordi Sánchez. I la veritat és que gairebé totes les fotografies són de l'actor de La que se avecina, i per això van posar la seva foto.

Així, juntament amb la resta dels polítics fugits del procés, apareixia l'actor i no el polític que havia d'aparèixer, atès que comparteixen nom. Un error garrafal que els espectadors van traslladar a les xarxes socials i del qual Alberto Caballero, creador de la sèrie, no va perdre oportunitat per comentar.

«Jordi Sánchez, no t'entreguis a les autoritats, que hem de gravar la T14...», va escriure el creador de la sèrie amb to d'ironia en conèixer la notícia. Per la seva banda, l'amic de José Luis Gil també li va contestar amb to jocós: «Em pilles escrivint una cançó sobre el tema...».

José Luis Gil ja sabia que haurien de rectificar

Com que no hi havia cap altra sortida, quan el programa es va adonar de l'error que havien comès, van haver de rectificar. «Com és de savis rectificar, permeteu-me que els digui que hi ha hagut un error amb la fotografia de Jordi Sánchez. Des d'aquí les meves disculpes», pronunciava Susana Griso.

Tot i això, ja havia estat massa tard perquè el moment es va tornar viral. Tanmateix, el programa ha tornat a demanar perdó a través de Twitter: «Hem comès un error de grafisme i rectifiquem immediatament en directe. De nou, les nostres disculpes a Jordi Sánchez».

De la mateixa manera, es van fer ressò de la notícia diverses personalitats com a Gabriel Rufián que va comentar un breu «m'al·lucina». També molts dels fans de la sèrie que van apel·lar a les frases més icòniques transformant-les: «Mariscos Recio, la Independència al millor preu».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp