Primer pla de Chenoa.

El marit de Chenoa, Miguel, descobreix el que pot succeir molt aviat a casa

Chenoa ha explicat com va conèixer el seu marit i ha parlat sobre la seva polèmica amb Rosa López

Chenoa s'ha sincerat i ha explicat tot allò que El País li ha preguntat en exclusiva. Així ha estat la seva última entrevista, en què explica com va conèixer Miguel, el seu marit. També s'ha pronunciat sobre la polèmica de la seva relació amb Rosa López, companya antiga seva a 'Operación Triunfo'.

Chenoa comença la seva entrevista parlant del seu marit Miguel, de qui està profundament enamorada. «Per la meva banda va ser amor a primera vista, podia no haver estat recíproc, però no anava a deixar escapar l'oportunitat sense intentar-ho». Així va explicar que va coincidir amb ell en un sopar d'amics en comú: «Vaig al·lucinar amb la seva veu, és maco, l'home», va reconèixer.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa ha explicat com va conèixer el seu marit Miguel Sánchez i com es va enamorar d'ell. | GTRES
 

Chenoa no va perdre ocasió de presentar-se i va decidir seure al seu costat al sopar per així conèixer-se més. I com ella mateixa narra, fins avui. Encara no fa ni un any que estan casats, ja que es van donar el 'sí, vull' el 17 de juny a Mallorca, l'any passat.

Unes noces que també van fer parlar molt per l'absència de la cantant Rosa López, el moment en què van començar els rumors sobre la seva amistat.

Chenoa explica a l'entrevista una cançó que li agradaria fer i amb qui

Seguint l'exemple de la cançó de Shakira amb Bizarrap sobre la seva declaració d'intencions a Piqué, Chenoa confessa que també li agradaria fer-ho.

«Faria alguna cosa que tingués força sense que tingués a veure amb ningú en concret», expressa Chenoa per deixar més tranquil, en aquest cas, el seu marit Miguel.

Així, ella també li va enviar una declaració d'intencions al jove Bizarrap amb un tweet: «Seguint @bizarrap, així, sense anestèsia...». I des d'aleshores, els rumors no han fet més que començar. Així, la cantant va voler aclarir que ho faria «sense que tingués a veure amb ningú en concret».

Continuant amb la polèmica sobre la seva amistat amb Rosa López, Chenoa ha explicat que «els participants d''Operación Triunfo' vam ser una icona que vam marcar una època. Però això va ser el 2001 i estem al 2023 i ni llavors ni ara soc qui la gent vol que sigui», ha expressat la cantant.

Foto de Chenoa amb un gran somriure amb globus al darrere
Chenoa és conscient que mai ha estat com la gent li deia que havia de ser. | Europa Press

 

Així mateix, ha confessat que «jo mateixa no he estat la meva amiga fins als 40». I és que també ha revelat que ha necessitat ajuda de psicòlegs perquè «no és tan fàcil quan tothom et diu com has de ser».

Chenoa explica què va passar a la seva edició d''Operación Triunfo'

De masclisme ha parlat Chenoa, referint-se a la final de la seva edició el 2001 d''Operación Triunfo'. «Tu et creus que el meu quart lloc a 'OT' va ser per gust? Tinc molt clar per què vaig quedar quarta. Mai vaig estar nominada, tan malament no ho vaig fer».

Així, ella explica que «era massa tosca per a l'època». Una raó per la qual, segons ella, no va ser votada per estar entre els guanyadors d'aquesta edició i es va quedar així amb un quart lloc. Tot i això, cal recordar que la primera edició la va guanyar Rosa López i per darrere van quedar David Bisbal i David Bustamante.

Així, quan Chenoa va sortir de l'acadèmia i va llançar el seu segon disc, va tenir clar que es diria 'Soy mujer'. A més, explica que per a aquesta ocasió «em vaig tallar els cabells i em vaig posar corbata en una absoluta declaració d'intencions».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp