Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marisa Martín-Blázquez

La família de Marisa Martín-Blázquez confirma una mort molt impactant

El marit de Marisa Martín-Blázquez està molt afectat per això

Marisa Martín-Blázquez s'ha quedat consternada en sentir el testimoni del seu marit i pare dels seus fills, Antonio Montero. Un discurs íntim i dolorós que ha dut a terme en plena gala de Pesadilla en al Paraíso 2.

El reality de Telecinco ha intentat esprémer cadascun dels participants del reality i aquesta setmana, la tasca d'ells era revelar els errors més importants que han comès.

Un dels que més seriosament s'ho ha pres ha estat el marit de Marisa Martín-Blázquez. El conegut paparazzi ha estat més sincer que mai per parlar de la mort de la seva mare i el que continua patint avui dia.

El tertulià de Sálvame ha sostingut que tenia alguna cosa pendent amb la seva estimada mare, però no ho va poder complir. Parlem d'un viatge a Mèxic que finament no van poder fer.

Marisa Martín-Blázquez sap que aquesta mort el va deixar desolat

«La meva mare va morir quan va començar el cóvid, després de 17 anys d'Alzheimer. Va ser una gran tragèdia. La mort va ser gairebé un alliberament… Amb l'Alzheimer sembla que és tard per fer un viatge i tots aquests anys he pensat 'quina pena'», confessava Antonio Montero molt trist.

Antonio Montero
Antonio Montero ha deixat a Marisa Martín-Belázquez sense paraules | TRENDINGS

Després de recuperar-se del primer sufocó, aquest va continuar explicant com va viure la seva pèrdua. «Quan va morir, no podia plorar. Se la van emportar dues persones vestides de blanc amb els vestits aquests… No vam saber ni on la portaven… Això s'ha de viure», explicava.

Marisa Martín-Blázquez ha vist com el seu marit feia memòria sobre aquest episodi dur. «Sempre vaig pensar que m'hauria encantat fer aquest viatge amb ella per haver parlat amb ella. Perquè mai no vaig parlar amb la meva mare en realitat, mai em vaig asseure amb ella per saber com estava o si era feliç», lamentava.

Antonio Montero s'obre en canal parlant sobre la seva mare morta

Mentrestant, la germana de Montero comentava des del plató la seva visió d'aquells dies tan nefast. «Quan es va posar malalta no em deixaven entrar a casa. Estava al jardí i la veia des de la finestra però no podia entrar-hi. Vam estar cinc dies veient-la morir des de la finestra, però sense poder donar-li la mà».

«Al final Antonio ens va ajudar molt perquè és extraordinari i és molt més fort que jo, ell allà no va plorar, va aguantar, el necessitem», confessava aquesta.

En un moment donat, Sandra Barneda ha fet un comentari breu que ha emocionat l'audiència. «No ho podem oblidar com a societat, en vam ser molts i ningú es mereix morir sol. Però també vull destacar els sanitaris que van anar molt més enllà dels seus treballs», deia des del plató.

El record del paparazzi a una persona molt especial

Marta Peñate, col·laboradora del programa, també enviava un missatge molt clarivident a l'audiència del reality. «Si teniu alguna cosa a fer, feu-ho, no ho deixeu per més tard», deia entre llàgrimes.

Per part seva, Montero no ha dubtat a referir-se a la relació que manté amb el seu pare. A més, ha confessat que si va dubtar a entrar al reality va ser per l'avançada edat de l'esmentat, però finalment va decidir arriscar i s'ha embarcat en aquesta aventura.

Antonio Montero
El col·laborador de Telecinco ha sigut molt sincer davant les càmeres | TELECINCO

«És molt gran i sé que ens necessita molt a nosaltres perquè li agrada molt estar amb nosaltres», ha expressat.

Finalment, Antonio Montero li ha dedicat aquestes paraules abans d'acabar d'obrir-se al canal davant de tota l'audiència. «Jo estic bé i aquesta gent està de conya, sempre, o sigui que no et preocupis i que espero que estiguis bé», li ha desitjat a centenars de quilòmetres de distància.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp