Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón a la presentació del llibre del seu fill

Ana Obregón decideix batejar la seva bebè per Nadal i ja en sabem el motiu

Ana Obregón ha ajornat el bateig de la seva neta per un motiu de pes

Ana Obregón ha hagut de capgirar els plans de la data per al bateig de la seva neta Ana Sandra. La biòloga està feliç des que la nena vingués al món fa uns mesos. I és que la filla del difunt Aless Lequio li ha canviat la vida completament en molt poc temps a la bona d'Ana Obregón.

Només cal veure l'actriu cada vegada que s'hi refereix o quan publica alguna fotografia al costat de la criatura a les seves xarxes socials. Està més que orgullosa d'estar consentint aquesta personeta que també estarà cuidant el seu fill des del cel.

El cas és que Ana tenia preparat el bateig per a abans de quan finalment es produirà, segons una informació que s'ha revelat. El motiu pel qual Ana esperarà fins a final de 2023 per celebrar aquest esdeveniment ha estat explicat en exclusiva al programa 'Y ahora Sonsoles'.

Ana Obregón ajorna un temps el bateig d'Ana Sandra: serà en ple Nadal

Aquest dilluns s'ha revelat per què s'ha posposat el bateig fins al Nadal vinent, tot i que l'actriu tenia pensat dur-lo a terme el mes de setembre.

Captura de la portada de la revista 'Hola!' amb Ana Obregón abraçant la seva néta, Anita
Ana Obregón espera batejar Ana Sandra per Nadal. | holacom

Ha estat la periodista i col·laboradora del programa d'Antena 3 Beatriz Cortázar qui n'ha donat tots els detalls i és que n'ha parlat amb la biòloga. En primer lloc, Cortázar ha assegurat que ho vol organitzar «molt en la intimitat, amb la seva família més directa i els íntims amics». Amb tot, aquesta deixa clar que Ana Obregón no vol fer una reunió mediàtica ni multitudinària ni de bon tros.

A més, la col·laboradora del programa de Sonsoles Ónega ha exposat que li «havien arribat les informacions i requisits per a aquest bateig. I ha estat la mateixa Ana que m'ho ha confirmat», ha dit la periodista.

Ana Obregón sap que ha de «complir uns requisits», confirmen a 'Y ahora Sonsoles'

El cas és que «no hi ha cap problema, el bateig se celebrarà el pròxim Nadal. I és que el desig d'Ana Obregón és que el padrí de la seva neta sigui l'íntim amic del seu fill Aless, Justin».

Primer pla d'Ana Obregón somrient a la presentació del llibre del seu fill
Ana Obregón no veu l'hora del bateig de la seva neta. | GTRES

Seguidament, Cortázar detallava que Justin és un amic del seu difunt fill Aless Lequio, i va ser un noi que va conèixer a la universitat. La veritat és que la seva relació era tan estreta amb el jove fins al punt que al llibre veiem un missatge d'Aless a Justin.

Ana Obregón està últimament al focus de la notícia, i sobretot l'hem vista donar una entrevista extensa a la televisió a Joaquín a 'El Novato'.

L'actriu espera que aviat Alessandro Lequio pugui conèixer la seva neta

Tot i que ja va oferir una altra entrevista no tan centrada en el seu fill i la seva neta Ana Sandra a 'El musical de tu vida', on la vam veure obrir-se més va ser amb el bètic.

Captura de 'El Programa de Ana Rosa' amb l'Ana Obregón plorant i Alessandro Lequio enfadat
Ana desitja que el pare del seu fill pugui conèixer la seva neta. | Mediaset

Un dels temes candents preguntats per l'esportista, va ser si Alessandro Lequio ja coneixia la seva neta. I tot després d'uns mesos en què no havia rebut la trucada de l'italià per retrobar-s'hi. «No, però la coneixerà», assegurava emocionada Ana Obregón.

Així, la biòloga admetia que Alessandro sempre ha estat a prop seu i s'ha comportat molt bé en tot aquest temps. «Porta el seu procés, és que s'ha de respectar tot en aquesta vida. Una mica trista em posa perquè és la filla del nostre fill Aless, que adoràvem tots dos. Jo li he enviat fotos. Ell sap que té les portes obertes i hi vindrà, però m'imagino que tota aquesta pressió mediàtica…», confessava Ana.