Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila amb rostre molt seriós posant per a una foto al carrer

Gloria Camila i el motiu pel qual va estar amb José Ortega Cano a Antena 3

Gloria Camila no va trigar a explicar per què va anar amb el seu pare a la televisió

Gloria Camila ha començat un nou camí televisiu com a col·laboradora a 'Espejo Público', ja recuperada del seu problema emocional. La filla d'Ortega Cano va confessar que han estat mesos molt complicats, però està disposada a continuar endavant.

La seva reincorporació a l'equip de la catalana Susanna Griso no ha estat exempta de polèmica, però Gloria afronta aquest nou repte amb il·lusió. Per donar-li tot el suport que necessitava, el seu pare no va dubtar a acompanyar-la al plató, però això va provocar un moment tens. La presència de l'extorero va cridar poderosament l'atenció, però Gloria va deixar ben clar quina era la raó que Ortega hi fos.

Gloria Camila explica per què el seu pare la va acompanyar a la televisió

Gloria Camila ha estat l'última figura coneguda a incorporar-se a 'Espejo Público'. La nova etapa del programa matinal d'Antena 3 n'ha renovat el format i ha inclòs una secció que aborda el panorama rosa. Entre els nous col·laboradors hi ha Gema López i també Gloria Camila. Personatge que al seu dia van estar vinculats a Telecincoi que ara han trobat lloc en el seu competidor principal.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público
Gloria Camila ha estat la darrera a incorporar-se a 'Espejo Público'. | Atresmedia

La filla d'Ortega només fa dues setmanes que és al programa, però ja se n'ha fet ressò. Si en la primera intervenció va estar acompanyada de la seva tieta, l'última vegada va ser el seu pare qui va acudir al plató.

Entre bastidors, el vidu de 'La más grande' va romandre atent a Gloria fins que Gema va voler fer-li un parany. Li va proposar a la germana de José Fernando aprofitar la presència d'Ortega per fer-li unes preguntes. Una idea que la noia va rebutjar de ple mostrant-se molt molesta en veure com el seu pare apareixia a la pantalla. «No l'he portat per això», va respondre la col·laboradora impedint així que el seu pare hi intervingués.

Captura d''Espejo Público' amb Gloria Camila Ortega a plató i José Ortega Cano fora de perfil el 28 de setembre de 2023
Gloria va afirmar que el seu pare va anar a acompanyar-la i no perquè l'entrevistessin. | Atresmedia

Així serà la nova feina de Gloria Camila a 'Espejo Público'

Gloria no només serà una col·laboradora més de l'equip de la catalana Susanna Griso, sinó que la seva aportació al programa va més enllà. Així ho va explicar la presentadora dient-li que el seu treball consistiria a fer entrevistes als famosos.

Per això, López voldria que la seva nova companya s'estrenés amb el seu pare tenint en compte la bona relació que tots dos mantenen. Tanmateix, Gloria es va negar en rotund deixant ben clar que Ortega no venia en qualitat de famós, sinó d'un pare orgullós de la seva filla.

Gloria Camila somrient en un plató de ‘Pesadilla en el Paraíso’
Gloria es converteix en entrevistadora. | Mediaset

La presentadora de Barcelona va captar immediatament el malestar de Gloria i va respectar la seva decisió, així com el desig de l'extorero de no ser entrevistat. El tema va quedar tancat i la tieta de Rocío Flores ja comptava amb el nom de qui havia de ser el seu primer famós. Havia d'aconseguir unes declaracions de Froilà, amb qui casualment té una bona relació.

De fet, ja havia tingut l'oportunitat d'intercanviar-s'hi missatges, però ara havia d'aconseguir que parlés pel programa. Gloria va afirmar que ho intentaria i es va mostrar capacitada per fer bé la seva feina. No li resultarà gens fàcil, però sap que compta amb el suport inestimable del seu pare. Ortega sempre s'ha mostrat orgullós de la seva filla i confia plenament en les seves capacitats.

Una nova etapa comença per a Gloria justament quan la boda d'Ana María Aldón ha tornat a posar al focus mediàtic la seva família. Serà l'exdona del seu pare una de les seves futures entrevistades?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!