Primer pla de Paula Echevarría posant somrient a l'esdeveniment de Pantene

La veritat sobre Paula Echevarría i David Bustamante: per què es van divorciar

Els motius pels quals Paula Echevarría i David Bustamante van deixar de ser la parella perfecta

Després de 12 anys de matrimoni i una filla en comú, Paula Echevarría i David Bustamante van anunciar la seva separació el 2017. Un any després, signaven l'acord de divorci.

Però, per què deixaven de ser la parella perfecta que mostraven públicament? Tot i que no van fer oficial la seva separació fins a l'any 2017, l'exassessor de David Bustamante, Francisco Juan Manjó, va revelar que la parella havia signat un document quatre anys abans de divorciar-se. S'hi recollien tots els detalls d'un divorci orquestrat al mil·límetre que incloïa un acord de confidencialitat.

«Realment, ells vivien separats des de 2013. Van fer el comunicat el 2017, però el 2013 van signar unes capitulacions de separació. En aquestes capitulacions van signar com organitzarien la seva vida després de separar-se», va afirmar en el seu moment. Unes declaracions que va fer quan Bustamante el va portar als tribunals per estafa, reclamant-li mig milió d'euros. Una informació que confirmava el periodista Eduardo Verbo a 'Vanitatis'.

El 2013 la parella acudia al notari per signar unes capitulacions matrimonials en què es revelaven els passos que caldria seguir en el futur divorci. Cosa que no es faria fins a cinc anys després, quan va sortir a la llum la relació de Paula Echevarría i el futbolista Miguel Torres.

Primer pla de David Bustamante somrient en la promoció de 'Ghost'
David Bustament va tenir conflictes amb la seva exdona | GTRES

Per què es van separar David Bustamante i Paula Echevarría?

Durant aquests anys David Bustamante i Paula Echevarría van representar el paper de família feliç, almenys públicament. Compartien les seves escapades en parella o amb la seva filla Daniela a les seves xarxes socials. Fins i tot, intercanviaven gestos d'afecte a les xarxes socials.

Tanmateix, la veritat és que la relació de parella no era tan idíl·lica. Segons fonts properes, la convivència era molt difícil a causa de «la vida lúdica de Bustamante» que provocava greus discussions entre tots dos. Segons declaraven els amics de Bustamante, el cantant és «una persona impulsiva i que, potser, s'ha magnificat tot. Però solen discutir moltíssim. Les crisis a la parella són molt habituals. No és fàcil la vida entre tots dos. Hi ha amor, però conviure és difícil».

El naixement de la seva filla Daniela, el 2008, va omplir d'alegria la parella. Ara bé, un any després, començaven les desavinences per la diferent manera d'entendre la vida. Mentre Paula volia una vida familiar, Bustamante gairebé no parava a casa.

Flo, Paula Echevarría, Edurne i Risto durant la primera audició de Got Talent 9
Paula Echevarría no vol entrar en detalls | Mediaset

Després sis anys de matrimoni, quan Daniela tenia cinc anys, la parella havia arribat al límit en la seva convivència. Per això, el 13 de febrer de 2013, signen a la notaria de Francisco Calderón, a Madrid, el document de separació previ al seu posterior divorci.

«El senyor David Bustamante i la senyora Paula subscriuen aquest acord de separació matrimonial de fet. Sense perjudici que transcorregut el temps es formuli d'acord mutu la dissolució del matrimoni per causa de divorci. Establint-se les mateixes condicions pactades en el present document, tant en les relacions paternofilials de tots dos respecte a la seva filla Daniella com econòmico-matrimonials».

Durant cinc anys —des de 2013 fins a l'any 2017—, en què ja estaven separats, van continuar donant la imatge d'una parella estable i feliç davant els mitjans de publicació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!