Nuria Marín presentant Sálvame enfadada

'Sálvame' perd un nou judici i Nuria Marín es veu obligada a donar explicacions

Tot i que ja no és a Telecinco, 'Sálvame' segueix costant diners a Mediaset

Nuria Marín, presentadora de 'Socialité', ha hagut de fer pública la condemna a 'Sálvame ', que segueix costant diners a Mediaset. La cadena haurà de pagar una indemnització a Daniel Sánchez i Carmen Laborda.

El programa, que s'acomiadava dels teleespectadors el mes de juny passat, ha perdut la demanda que van presentar Daniel Sánchez Laborda i la seva mare, Carmen Laborda, el 2020. El motiu de la demanda: intromissió a l'honor i a la intimitat a les emissions de 'Sálvame', del 18 i 25 de juny d'aquell mateix any.

Kiko Matamoros, Lydia Lozano, María Patiño, Terelu Campos, Carmen Alcayde i Miguel Frigenti cantant al piano a Sálvame amb Alejandro Abad
'Sálvame' perd un nou judici | Mediaset

Recordem que Daniel Sánchez va ser amic proper de Kiko Jiménez i Sofia Suescun fins que la seva relació es va trencar. Va ser arran de la seva intervenció a 'Sálvame' desmuntant la parella i acusant-los de fer muntatges en un moment de crisi. Dies després, el mateix Daniel i la seva mare, Carmen Laborda, es convertien en el centre de la polèmica. Va ser llavors quan emprenien accions legals contra l'espai de La Fábrica de la Tele.

Nuria Marín, obligada a donar explicacions

Tres anys després, la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància Número 4 d'Alcobendas ha estat ratificada, acordant-se estimar parcialment la demanda dels dos demandants contra 'Sálvame'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, com és habitual en aquests casos, es condemna que es faci lectura de la decisió de la sentència al programa on s'ha comès el delicte. Com que el programa ja no està en antena, s'ha de fer en un altre similar de la mateixa franja horària.

Nuria Marín presentant Socialité
Nuria Marín, obligada a donar explicacions per una nova condemna a 'Sálvame' | Mediaset

Per això, Nuria Marín, al capdavant de 'Socialité', s'ha vist obligada a donar explicacions sobre això.

La presentadora ha llegit la sentència en directe: “Declarar que alguns continguts del programa 'Sálvame Naranja', emès el 18 de juny de 2020 i el 25 de juny de 2020 a la cadena de televisió Telecinco, van constituir una intromissió en els drets fonamentals a l'honor i la intimitat personal de Daniel Sánchez. I al dret fonamental de l'honor de Carmen Laborda”.

Per això, es condemna Mediaset España "a pagar Daniel Sánchez en concepte d'indemnització per danys morals la quantitat de 2.000 euros". I “a pagar Carmen Laborda en concepte d'indemnització per danys morals la quantitat de 600 euros”, afegia Nuria.