Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix

Netflix pren una important decisió amb 'Sálvame' després de la primera temporada

La primera temporada de 'Sálvese quien pueda' s'estrenarà a l'octubre

Segons les últimes informacions, Netflix està negociant la renovació de 'Sálvese quien pueda' per una segona temporada.

Belén Esteban anunciava fa uns dies que 'Sálvese quien pueda' és el títol el nou projecte de 'Sálvame' juntament amb Netflix. A més, confirmava la data d'estrena: el proper mes d'octubre.

Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix
Belén Esteban revela el nom del programa de 'Sálvame' a Netflix | @Netflix, Twitter

A l'espera de l'estrena de la primera temporada, sembla que Netflix ja ha pres una decisió important.

Netflix vol una segona temporada de 'Sálvame'

Després de fer un visionament de la que serà la primera temporada, ja estaria negociant una segona part.

Així ho ha afirmat Rocco Steinhäuser, de 'Versió RAC1', al seu compte oficial de Twitter: «Netflix vol una segona temporada de 'Sálvese quien pueda' una vegada han vist la primera».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I no només això sinó que, segons les seves informacions, en els nous capítols «hi podria haver alguna baixa i alguna nova incorporació». Tot i que també aclareix que «l'acord encara no està tancat».

'Sálvese quien pueda', el nou projecte de 'Sálvame' per a Netflix

'Sálvese quien pueda' és el títol el nou projecte de 'Sálvame' per a Netflix, segons confirmava Belén Esteban. El mateix dia que 'Sálvame' s'acomiadava de Telecinco, després de 14 anys de programa, es confirmava la notícia bomba… 'Sálvame' continuaria a Netflix.

Kiko Matamoros, Lydia Lozano, María Patiño, Terelu Campos, Carmen Alcayde i Miguel Frigenti cantant al piano a Sálvame amb Alejandro Abad
Netflix pren una important decisió amb 'Sálvame' | Mediaset

Belén Esteban, María Patiño, Kiko Hernández, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Terelu Campos, Chelo García Cortés i Víctor Sandoval, es van embarcar en aquesta nova aventura. I, tot just un mes després, entre el 19 i el 29 de juny, amb el director David Valldeperas, posaven rumb a Miami i després a Mèxic per gravar el nou format.

La nova aventura dels col·laboradors de 'Sálvame'

En tornar, sense poder donar gaires detalls, tots ells confirmaven haver viscut una experiència única i inoblidable. «Vaig demanar a la vida que em sorprengués. Mai vaig imaginar viure amb tanta intensitat una experiència professional tan brutal», escrivia María Patiño a les seves xarxes socials, al tornar a casa.

«Gràcies afegides a tots els companys: tècnics, redactors, productors, etc, que han realitzat un esforç titànic i impecable. Ningú no quedarà defraudat; farem història de la televisió», prometia Kiko Matamoros. Mentre que Terelu ho ha definit com «el rodatge més dur de la nostra vida».

A falta de saber com funcionarà el format a Netflix, el cert és que el seu anunci ja va ser un gran èxit. El primer tràiler de l'arribada dels col·laboradors a la plataforma supera els 8 milions de visualitzacions i els 30.000 likes a Twitter.

Per això no és estrany que l'estrena de 'Sálvese quien pueda', el proper mes d'octubre, es converteixi en un gran èxit per a la plataforma.