Primer pla de Marta Peñate discutint amb Makoke al programa 'Vaya vacaciones' de Telecinco

Marta Peñate: el dur motiu pel qual encara no s'ha quedat embarassada

Marta Peñate ha explicat la raó que li impedeix quedar-se embarassada amb Tony Espina

Des de fa anys, Marta Peñate ha confessat el seu  desig de ser mare. Un desig que encara no ha pogut fer realitat. I el procés està sent una mica més complicat del qual s'esperava.

Ella mateixa explicava el motiu en un vídeo publicat a la plataforma MtMad. I és que, segons sembla, té una condició anomenada «úter bicorn en retroversió». I encara que no és infèrtil, sí que pot tenir problemes per quedar-se embarassada de manera natural, per això va anar a una clínica de fertilitat.

Però abans de començar amb la fecundació in vitro, Marta Peñate va explicar el gener del 2023 que s'havia de sotmetre a unes proves mèdiques perquè només té un ronyó.

Imatge de Marta Penya't amb l'ull inflat i vermell
Marta Peñate explica per què no s'ha quedat embarassada | instagram , martapenateamador

«Tinc un seguiment nefrològic. Com m'hormonaran i tindré un munt de medicaments a sobre, ja que per veure si hi ha una contraindicació per al ronyó», explicava.

El problema de Marta Peñate per quedar-se embarassada

Després de diversos mesos de tractament, l'exconcursant de 'Gran Hermano' descobria la raó per la qual no es pot quedar embarassada: té hidrosàlpinx.

«Tinc a les trompes de Fal·lopi un líquid, anomenat hidrosàlpinx. Això fa que les meves trompes estiguin obstruïdes degut a això», confessava. Tot i això, l'ex participant de 'La Isla de las Tentaciones' continua lluitant per fer realitat el seu somni.

A més, fa uns dies Marta Peñate compartia amb els seus seguidors a les xarxes socials que avui mateix, 25 de setembre, començava amb el procés d'hormonació. Aquest procediment li permetrà preparar-se per sotmetre's a la fecundació in vitro. El mètode que el seu equip mèdic li ha recomanat per quedar-se embarassada a causa dels seus problemes d'infertilitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Peñate vol tenir un fill amb Tony Espina

El 2022, Marta Peñate compartia el seu desig de tenir un fill amb la seva parella, Tony Espina. «Mai he tingut una parella amb la qual em veiés 100% per dir 'vull ser mare', perquè sempre trobava 'tares' als meus ex... però amb Tony, de sobte, no em pregunteu com, se'm va encendre la llum de ser mare», confessava.

Captura de Tony Spina i Marta Peñate mirant-se mútuament al programa 'Vaya vacaciones' de Telecinco
Marta Peñate explica per què no s'ha quedat embarassada | Mediaset

«I ja tinc molt assumit a la meva ment que (el nadó) ha de tenir el meu nas, la meva boca, les meves orelles... però els ulls de Tony», afegia.