Primer pla de la presentadora Laura Madrueño fent-se una selfie molt somrient

Laura Madrueño i el seu marit confirmen que ara són un més a la família

La presentadora i el seu marit han compartit la seva felicitat a les xarxes socials

Laura Madrueño està molt feliç… La presentadora de televisió i el seu marit han confirmat, a través de les xarxes socials, que són un més a la família.

Gràcies a la seva simpatia i professionalitat, Laura Madrueño conquistava l'audiència des que va fer els primers passos a Telecinco. El 2014, es va incorporar a l'equip d'informatius de Mediaset per posar-se al capdavant d''El Tiempo'. Des d'aleshores ha esdevingut una cara molt estimada pels teleespectadors.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño presentant el 6 de juny de 2023
Laura Madrueño i el seu marit augmenten la família | Mediaset

Per això ningú no va sorprendre quan els directius de la cadena elegien Laura com a substituta de Lara Álvarez per presentar l'última edició de 'Supervivientes', des d'Hondures. Tot i que era un gran repte per a ella i tenia el llistó molt alt per l'afecte que l'audiència tenia a la Lara, Madrueño també es va guanyar l'aplaudiment del públic, així com l'afecte dels concursants del reality.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Al seu costat, sempre donant-li suport en els nous reptes professionals, ha estat el seu marit, Álvaro Puerto. La parella es donava el «sí, vull» en una íntima i romàntica cerimònia a Formentera, el 18 de juny de 2022 passat.

Laura Madrueño i el seu marit, Álvaro, augmenten la seva família nombrosa

I ara, després de celebrar el seu primer aniversari de casament, Laura i Álvaro han decidit augmentar la seva ja «família nombrosa».

Així ho ha confirmat el mateix Álvaro en la seva última publicació a Instagram, on posa amb un cadell que sembla haver conquistat ja el seu cor: «Es queda», escriu. El nou membre de la família es convertirà, sens dubte, en el millor company de jocs per a Brandy, la mastí que fa anys que està al costat de la Laura.

De fet, quan va començar la seva aventura a Hondures, confessava que a més de trobar a faltar el seu marit, entre el que més trobaria a faltar estaven els seus gossos.

I que portava «bastant malament» estar separada de la seva gossa mastí. «Trobo molt a faltar la seva companyia i em consta que ella també m'està esperant. És la gossa més bona i afectuosa que he conegut i és capaç de parlar amb la mirada», confessava llavors Laura.

També va trobar a faltar la seva horta, on cultiva les seves pròpies hortalisses. I la casa que tenen en plena serra madrilenya. Un habitatge «sostenible», 100% respectuós amb el medi ambient, segons explicava la presentadora. Allà viu amb el seu marit Álvaro, que comparteix amb ella el seu amor per la vida sana i els seus animals amb què gaudeix de la natura i una vida «eco».