Muntatge fotogràfic entre una imatge de Shakira i una de Joan Piqué, pare de Gerard Piqué

Joan, el pare de Gerard Piqué, reacciona a les polèmiques paraules de Shakira

Els pares de Gerard Piqué han trencat el silenci

Joan Piqué és a l'ull de l'huracà després que Shakira li hagi dedicat unes paraules fredes. La publicació de l'últim single de Shakira l'ha situat en un dels protagonistes de les darreres hores, igual que el seu fill, Gerard Piqué, que ja s'hi ha pronunciat.

És cert que la cantant desitja el pitjor al seu exsogre, ja que, diversos rumors van apuntar al seu dia que ell, l'hauria forçat a marxar de la casa de Barcelona. Aquest dijous, sense voler-ho, Joan Piqué s'ha convertit en la nova víctima de la cantant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Et mates de sol a sol i no tens ni una escriptura»

«Et mates de sol a sol i no tens ni una escriptura» o «Diuen que no hi ha malament que més de cent anys dura, però aquí segueix el meu exsogre que no trepitja sepultura», són les paraules que la de Barranquilla li ha fet dedicat al seu exsogre.

Unes paraules que no han deixat indiferent ningú, ja que ha estat el més comentat de les últimes hores a les xarxes socials. Lluny de fer-hi les paus, Joan Piqué ha parlat.

Segons ha avançat El principal , Laura Fa i Lorena Vázquez han indicat que els pares de Piqué han reaccionat a la cançó d''El Jefe'. Mentre que Montserrat ha optat per poques paraules, sinó fets, ha donat like a la publicació on Shakira promociona la cançó.

Tot i això, Joan Piqué ha estat més directe, fins i tot s'ha canviat l'estat de WhatsApp. Segons indiquen les periodistes especialitzades al cor, s'hauria posat a l'estat la frase següent: «Ballant amb llobes». «Clarament» unes paraules que van dedicades a Shakira, on deixa clar que no li importa el que digui d'ell.

Gerard Piqué també ha parlat

Els pares de Piqué no són els únics que han reaccionat els dards de la cantant. De fet, el fill també ho ha fet. Gerard no ha contestat als dards que la colombiana ha tirat al seu pare, però sí a les acusacions que li ha fet a ell.

El seu entorn ha respost a la frase de Llili Melgar, per a tu aquesta cançó, que no et van pagar la indemnització que canta la cantant. Han assegurat que no li van pagar la indemnització perquè no li corresponia, ja que va decidir mudar-se als Estats Units per continuar treballant amb Shakira.

Tot i això, segons s'ha pogut conèixer, la cantant ha jugat les seves pròpies cartes i li hauria pagat fins a l'últim cèntim.